Pera Palace Hotel’de Yılbaşı Coşkusu - 2011

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pera Palace Hotel’de Yılbaşı Coşkusu - 2011

Pera Palace Hotel’de yeni yıl coşkusu başladı. Otelin farklı mekanlarında sunulan özel yılbaşı programlarının yanı sıra, Aralık ayı boyunca yeni yıla özel lezzetlerin tadına varabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Pera Palace Hotel’de yeni yıl coşkusu başladı. Otelin farklı mekanlarında sunulan özel yılbaşı programlarının yanı sıra, Aralık ayı boyunca yeni yıla özel lezzetlerin tadına varabilirsiniz.

Pera Palace Hotel, yeniden açılışının ardından ilk yeni yıl kutlamasını yapmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Pera Palace Hotel’in tarihi mekanlarında yılbaşı için farklı program alternatifleri söz konusu. Ayrıca otelde, Aralık ayı boyunca yeni yıl ruhunu yaşatacak lezzetler sunuluyor.

Dileyen konuklar Agatha Restoran’da canlı trio müziği eşliğinde şef Maximilian Thomae’nin kaz ciğeri ve hindi konfi ile doldurulmuş krepten, portakallı karamelli kütük pastaya kadar uzanan lezzetlerini tadarken, dileyenler Grand Pera Salonu’nun görkemli atmosferinde, otelin ilk yeni yıl balosunda Asım Ekren ve Randevu Orkestrası eşliğinde eğlenecekler. Geçmişin bar kültürünü en iyi şekilde günümüze taşıyan Orient Bar’da ise, 22.00’den itibaren DJ müziğinin keyfi çıkarılabilir.

Sadece yılbaşı gecesinde değil, Aralık ayı boyunca yeni yılın heyecanını yaşatan Pera Palace Hotel’in Fransız pastanesi Patisserie de Pera da, ay boyunca konuklarına meyveli Noel pastasından zencefilli ekmeğe, Alman pastasından bademli milföye, yılbaşı ruhunu yansıtan ürünler sunacak.

Tarihi yapının kalbi niteliğinde olan ve Pera Palace Hotel’in gelenekselleşen çay saatlerinin gerçekleştiği Kubbeli Salon ise, her gün öğleden sonra 15.00-18.00 arasında, ay boyunca yılbaşına özel bir çay büfesi sunacak. 1 Ocak 2011’de ise, yeni yılın ilk brunch’ı Pera Palace ayrıcalığı ile Grand Pera Salonu’nda zengin bir büfe şeklinde sunuluyor. Brunch’a katılan konuklara, Pera SPA’da da özel ayrıcalıklar sağlanıyor.

Pera Palace Hotel lezzzetlerini evinde tatmak isteyenler de, yılbaşı sofraları için önceden hindi siparişlerini verebilecek, özel yılbaşı sepetlerini yılın en güzel hediyesi olarak sevdikleriyle paylaşabilecekler...

Adres: Meşrutiyet Caddesi No:52 Tepebaşı Beyoğlu 34430 İstanbul
Telefon: 0212 377 40 00
Faks: 0212 377 40 77

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT