Piyanolu Beş Çayı Sefası

Piyanolu Beş Çayı Sefası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Piyanolu Beş Çayı Sefası

Piyano eşliğinde sunulan 5 çayı, dostlarınızla paylaştığınız çay sohbetleriniz değişik bir atmosferde daha da unutulmaz kılınacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 11, 2014

Holiday Inn İstanbul City, 15:00-17:00 saatleri arasında sizi, şehrin kalbinde yapraktan süzülüp demlikte renk bulan; rengini, tadını demlikten bardağa, bardaktan nice hoş sohbetlere yansıtan çay keyfini yaşamaya ve bu keyfi dostlarınızla paylaşmaya davet ediyor.

Rüya şehir İstanbul’un tam kalbi Topkapı surlarında konumlanmış 5 yıldız konforunda hizmet veren, Holiday Inn Istanbul City’nin sakin bir alanda yer alan tea lounge değişik temalı büfesi ile sizleri piyano eşliğinde keyifli sohbetlerin hoş anlara dönüşmesi için beş çayına davet ediyor.

Tea Lounge’da bahçe ve havuz manzarası eşliğinde 15.00-17.00 saatleri arasında sunulan değişik temalı büfede; Ronnefeldt bitkisel ve siyah çay çeşitleri ve kahve çeşitlerinin yanı sıra, ev yapımı taze kek ve kurabiyeler, meyvalı tartlar, çeşit çeşit mini pastalar, çikolatalı tatlılar gibi dünyanın çeşitli bölgelerinden özenle seçilmiş tatlar eşliğinde açık büfede konukların beğenisine sunuluyor.

Piyano eşliğinde sunulan 5 çayı, dostlarınızla paylaştığınız çay sohbetleriniz değişik bir atmosferde daha da unutulmaz kılınacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT