Pizza Hut Süper Menü

Pizzanın yanı sıra, makarna ve salata da tercih etmek istiyorsanız, Pizza Hut’ta farklı alternatifler bulabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 4, 2012

Pizza ve suflenin en lezzetli buluşması: Pizza Hut Süper Menü

Pizza ve sufle tutkunları için Pizza Hut, ‘süper’ bir menü hazırladı. Bol malzemeli, lezzetli, dünyanın en meşhur pizzası Super Supreme Pizza, elma dilim patates, Coca-Cola ve sufleden oluşan Süper Menü, Pizza Hut restoranlarında 15,25TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Pizza Hut’ın keyifli atmosferinde, pizzasından tatlısına lezzetli bir sofranın tadını çıkarmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Öğle ya da akşam yemeği için lezzetli bir sofranın hayalini kuruyorsanız, Pizza Hut’ın keyifli atmosferinde aradığınız alternatifleri bulabilirsiniz. Pizza Hut’ın Süper Menü’sü pizza ve sufle tutkunları için ideal bir seçenek. Küçük boy Super Supreme Pizza, elma dilim patates, Coca-Cola ve sufleden oluşan Süper Menü, 15,25 TL fiyatına sahip. Bol malzemeli Super Supreme Pizza’nın ve çikolata tutkunlarının vazgeçilmezi suflenin aşığıysanız bu özel menüyü kaçırmayın.

Pizzanın yanı sıra, makarna ve salata da tercih etmek istiyorsanız, Pizza Hut’ta farklı alternatifler bulabilirsiniz. Roka Salatası, Tavuklu ve Mantarlı Tagliatelli, Sebzeli Fusulli, Penne Arabiata ve daha birçok seçenek Pizza Hut’ta lezzet avcılarını bekliyor.

Süper Menü’nün restoran fiyatı 15,25 evlere servis fiyatı ise 17,25 TL’dir.

www.pizzahut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT