Pizza Pizza’da Okul Zili Çalıyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Pizza’da Okul Zili Çalıyor!

Pizzanın eğlenceli adresi Pizza Pizza, yeni kampanyası “Beslenme Çantası” ile bu kez ‘şimdi okullu olduk’ diyen çocukları sevindiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 23, 2011

23.09.2011

Pizza Pizza, okulların açılışıyla birlikte çocuklara özel bir kampanya sunuyor. Pizzanın eğlenceli adresi Pizza Pizza, yeni kampanyası “Beslenme Çantası” ile bu kez ‘şimdi okullu olduk’ diyen çocukları sevindiriyor. Bu Kampanya ile minik pizzaseverler; 1 dilim pizza, küçük patates, Cappy meyve suyu, cookies ile özel Pizza Pizza aşçı önlüğü veya aşçı şapkası hediyelerine yalnızca 9,90TL’ye sahip olabiliyor. Beslenme Çantası Kampanyası” ile 19 Eylül – 13 Kasım 2011 tarihleri arasında Pizza Pizza’da ziller hep çalıyor.

Türkiye’nin Pizzacısı Pizza Pizza okulların açılmasını süper bir kampanya ile kutluyor.“Beslenme Çantası Kampanyası” ile çocuklar, Pizza Pizza’nın sağlıklı pizzalarını yiyor; beslenme çantaları ve menüleriyle birlikte verilen özel hediyelerini götürüyor. Pizza Pizza Beslenme Çantası Menüsü, okulların açılışı ile çocuklar için özel olarak düşünülmüş eğlenceli bir menü. Kendi özel beslenme çantası ile satışa sunulan menüde Dilim Pizza, Küçük Patates, Cappy Meyve Suyu ve Cookies yer alıyor. Bu menü yalnızca 9,90 TL. Üstelik okullu pizzaseverlere özel Pizza Pizza aşçı önlüğü veya aşçı şapkası da hediye. Pizza Pizza’nın bu avantajlı menüsü, çalışan anneler için de büyük kolaylık sağlıyor.

Tüm çocuklar Pizza Pizza’nın bol malzemeli, taptaze ve bol ödüllü Beslenme Çantası Kampanyası’ndaki hediyelere Pizza Pizza restoranlarına giderek; ya da paket servis kolaylığı ile sahip olabiliyorlar. Kampanya 19 Eylül – 13 Kasım 2011 tarihleri arasında devam edecek, hadi minik pizzasever Pizza Pizza’da zilin sesini duydun; sen de gel, Doya Doya Yaşa!

Pizza Pizza’nın şubeleri, sunduğu yenilikler, kampanya ve menüleri hakkında daha fazla bilgi almak ya da pizza siparişi vermek için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı olan 44 44 500 numarası aranabilir.

Pizza Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT