Pizza Severlerin Yeni Adresi: Pizzeria Pera

Pizza Severlerin Yeni Adresi: Pizzeria Pera

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Severlerin Yeni Adresi: Pizzeria Pera

Pizzeria Pera’nın menüsünde pizza çeşitlerinin yanı sıra 6 çeşit makarna ve salata da bulunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 5, 2014

Asmalımescit’te İtalya’dan Lezzet Rüzgârları Esiyor.

İstanbul’un yeme - içme hayatına, lezzetleriyle fark yaratacak bir İtalyan pizza restoranı katıldı. Asmalımescit’te kapılarını açan Pizzeria Pera birbirinden lezzetli 23 çeşit pizza seçeneği ve keyifli ambiyansıyla pizza sevenlerin vazgeçilmez adresi olacak.

İtalyan mutfağını sevenler ve özellikle de pizza tutkunları aradıkları, özledikleri lezzetleri bulabilecekleri yepyeni bir mekâna kavuştular. Asmalımescit’te açılan Pizzeria Pera, zengin seçenekli ve lezzetli pizza menüsüyle İstanbul’un yeme-içme hayatına iddialı bir giriş yaptı. Pizzeria Pera, farklı damak zevklerine hitap eden pizza seçenekleriyle, İstanbul’dan İtalyan mutfağına açılan bir lezzet kapısı olarak hizmet vermeye başladı.

Pizza severler Pizzeria Pera’ya adım attıklarında, taş duvarları ve ahşap dekoruyla dikkat çeken farklı bir ambiyansla karşılaşıyorlar. Mekânın bu özgün ambiyansına, caz şarkıları başta olmak üzere, zevkle seçilmiş müzikler eşlik ediyor. Pizzeria Pera’da küçük boy 23 cm, büyük boy 33 cm olmak üzere iki farklı boyda pizza seçeneği müşterilerin beğenisine sunuluyor. Pizzalar, İtalya’dan getirilen özel bir fırında odun ateşinde pişiriliyor. Menüde pizza severlerin aklını başından alacak 23 çeşit pizza seçeneği var. Her biri birbirinden lezzetli bu seçenekler arasından cotto, pesto pizza, pizza rosso, alaturca, calzone muratti ve carni sadece birkaçı. Fiyatlar ise menüdeki çeşitliliğe paralel olarak 15 TL ile 34 TL arasında değişiyor. En kaliteli malzemelerin kullanıldığı Pizzeria Pera’da hafta sonu geç saatlere kadar dışarıda dilim pizza servisi de yapılıyor.

Pizzeria Pera’nın menüsünde pizza çeşitlerinin yanı sıra 6 çeşit makarna ve salata da bulunuyor. Ayrıca peynir tabakları ile birlikte, keyifli başlangıç seçenekleri de var. Pizzalarının yanında içki yudumlamak isteyenler için mekânın özel seçkisi şarap ve bira çeşitleri bulunuyor.

Pizzeria Pera tatlı sevenleri de unutmuyor. Usta ellerin hazırladığı çıtır çıtır pizzaların keyfini tatlı ile tamamlamak isteyenlere Şef’in özel yapımı tramisu servis ediliyor. Özel ev yapımı limoncello, gecenin sürprizi olarak karşınıza çıkıyor. “Family Business/Aile İşi” olarak kurulan ve aile sıcaklığını hissettiren İstanbul’daki sayılı butik pizzacılardan biri olmaya aday olan Pizzeria Pera, özel lezzetleri ve kusursuz hizmet anlayışıyla şehrin yeme-içme hayatında önemli bir boşluğu dolduruyor. Pizza sevenler, Pizzeria Pera lezzetlerinden vazgeçemeyecekler. Pizzeria Pera’da hafta sonları için rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz. Henüz daha yeni açılmasına rağmen keşfedenler sevimli ve lezzetli mekanın müdavimleri olmuş durumda.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT