Pizza Tutkunları ‘Bu’ Kenara Toplanıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Tutkunları ‘Bu’ Kenara Toplanıyor

İçi Mozeralla peyniri, üstü susam ya da Parmesan ile kaplı Little Caesars’ın taklit edilemeyen Nefis Kenarları pizza keyfini bambaşka boyutlara taşıyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 6, 2013

Türkiye’yi Nefis Kenar ile tanıştıran Little Caesars, 2001 yılından bu yana pizza severleri Nefis Kenar lezzeti ile buluşturuyor. İçi Mozeralla peyniri, üstü susam ya da Parmesan ile kaplı Little Caesars’ın taklit edilemeyen Nefis Kenarları pizza keyfini bambaşka boyutlara taşıyor…

İçi sıcacık, akışkan Mozeralla peyniri, dışı Parmesan ya da mis kokulu susam taneleri… Dünyanın en çok tercih edilen üç uluslararası pizza zincirinden biri olan Little Caesars, Nefis Kenarlı pizzalarıyla sizi lezzet yolculuğuna çıkartmaya devam ediyor.

Türkiye’yi nefis kenar ile buluşturan ve 2001 yılından bu yana pizza severlere Nefis Kenar lezzetini sunan Little Caesars, pizzanın her bir parçasını bol malzeme ile donatarak pizza algısını başka boyutlara taşıyor. Taklit edilemeyen Little Caesars’ın Mozeralla dolgulu Nefis Kenarları, üzeri ister Parmesan isterse susam seçenekleri ile son 12 yıldır pizza keyfini ziyafete dönüştürüyor.

Pizza kenarlarını sevdiren Little Caesars’ın Nefis Kenarı, eşsiz hamur reçetesi, dolgu malzemelerinin kalitesi ve yarım asırlık deneyimi ile lezzetini emsalsizleştiriyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT