Pizzanın Tatlısı Olmaz Demeyin Pesto’ya Gelin!

Pizzanın Tatlısı Olmaz Demeyin Pesto’ya Gelin!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizzanın Tatlısı Olmaz Demeyin Pesto’ya Gelin!

İstanbulluların yeni gözde mekanı Pesto İtaliano’ da Pizza Nutella çılgınlğı!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 18, 2016

Tatlı Krizine Girenler Pesto İtaliano’ya!

İstanbul’da şehir içinde doğayla baş başa enfes bir yemek keyfi yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez adresi Pesto İtaliano, yenilenen yaz menüsü ve kendine özgü tatları ile lezzet severlerin gözdesi oldu. Pesto’ ya özel Nutella Pizza ve yanında önerilen dünyaca ünlü lezzet Irish Coffee ile bağımlılık yaratıyor. Lezzeti, hazırlayan ustaların maharetinde saklı olan bu muhteşem tatlının özel pişirme tekniklerini açık mutfakta izleyebilir ya da kendi pizzanızı kendiniz yapabilirsiniz. Tadı ise vazgeçilmezler listenizde olacak…

Geçtiğimiz sene İstanbullular ile buluşan ve kısa zamanda bağımlılık yaratan Pesto İtaliano, etkileyici ortamı ve konforu kadar iddialı menüleriyle de beğeni toplamayı sürdürüyor. Birbirinden lezzetli yemekleri, tatlıları ve huzur dolu bahçesiyle kısa sürede İstanbulluların vazgeçilmez eğlence noktalarından birisi olmayı başaran Pesto İtaliano şimdi de kendine özgü tatlısı Nutella Pizza ile müdavimlerini bir araya getiriyor. Pesto’ya has pişirme teknikleriyle üç farklı odun kullanılarak hazırlanan pizza; nutella, muz ve parça fındık birleşimi ile ağız tadını bilenlerden tam not almaya devam ediyor.

Pesto İtaliano’nun yaz menüsü yenilendi
Kısa süre önce yaz menüsünü yenileyen mekanın iddialı lezzetleri arasında tatlı severler için “Pizza Nutella”, kahvaltı severler için özel sağlık bombası “Egg Benedict” ve deniz mahsulleri arasında “linguini” yer alıyor.

Yazın keyfini Pesto’ da çıkarmaya, Zekariyaköy Ormanada’ya davet ediyoruz!
Kısa sürede İstanbulluların doğayla iç içe olmalarını sağlayan ve bu sayede misafirlerinin gönlünü fetheden mekan, şık sunumları, iştah açıcı lezzetleri ile fark yaratan bir İtalyan Restoranı olarak hizmet sunuyor.

Eşsiz lezzetlerle sıcak bir ortamın bir araya getirildiği ve bu yaklaşımıyla stil, kalite ve eğlenceyi de bir arada bulabileceğiniz Pesto İtaliano şimdi özel lezzeti Pizza Nutella ile iddialı! Yanında dilerseniz dünyaca ünlü lezzet Irish Coffee yi Pesto’nun usta ellerinden deneyebilir, dilerseniz de içinizi ferahlatan sağlık deposu meyve kokteylini sipariş edebilirsiniz.

Adres:Pera Sunset Park Sitesi No:248-A:5-6 (Ormanada) Uskumruköy SARIYER / İSTANBUL
Tel: Rezervasyon ve Özel talepleriniz için; 0212 201 60 61
www.pestorestorant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT