Portaxe'te İftar Başkadır

Portaxe'te İftar Başkadır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Portaxe'te İftar Başkadır

İstanbul Boğazının muhteşem manzarası ve Osmanlı mutfağının geleneksel lezzetleri ramazan ayı boyunca Portaxe’te buluşuyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2014

On bir ayın sultanı Ramazan ayı için Portaxe, her yıl olduğu gibi yine alternatif menüler ve geleneksek eğlenceler hazırladı.

Düğün, kurumsal organizasyonlar, lansmanlar, gala geceleri, kokteyl ve mezuniyet balosu gibi pek çok özel davete yılın 365 günü ev sahipliği yapan Portaxe, Ramazan ayında da iftar yemeklerinde konuklarını ağırlayacak.

Ramazan ayı boyunca iftar davetleri için sağlıklı ve Osmanlı Mutfağı’nın geleneksel tatlarıyla bir o kadar da lezzetli özel seçenekler hazırlandı. Birbirinden tecrübeli ve ödüllü aşçıların hazırladığı Portaxe’teki İftar sofralarına boğazın muhteşem manzarası ve Ramazan eğlenceleri eşlik ediyor.

Portaxe’te İftar Sahur vaktine kadar devam ediyor…
Ramazan ayında tatlı bir telaşla kurulan iftar sofraları yemek sonrası keyifli sohbetlerle devam eder. Portaxe’te bu keyifli sohbete Ramazana özel pek çok eğlence eşlik ediyor üstelik sahur saatine kadar.

Fasıl, semazen ve daha birçok farklı Ramazan etkinlikleriyle Portaxe’te iftar, sahur saatine kadar devam ediyor. İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasıyla iftar saatinde güneşin batışı ve sahur saatinde güneşin doğuşu arasında ikramlar ve geleneksel etkinliklerle Portaxe’te geçmişe çok özel bir yolculuk yapılıyor.

Siz ve misafirleriniz için tüm detaylar düşünüldü. Geniş bir otopark alanına sahip olan mekanda vallet parking hizmeti de veriliyor. Tem Otoyoluna sadece birkaç dakikalık mesafede Baltalimanı’nda bulunan Portaxe’te boğaz manzarası eşliğinde İftar yemekleri için şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın.

0 212 277 82 33
www.portaxe.net

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT