Ramazan Ayına Özel Lezzetler Vox Brasserie’de!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Ayına Özel Lezzetler Vox Brasserie’de!

p>VOX Brasserie,Osmanlı ve geleneksel tatlarının buluştuğu özel iftar menüleri ile Ramazan ayını karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 16, 2012

Ramazan 2012

VOX Brasserie,Osmanlı ve geleneksel tatlarının buluştuğu özel iftar menüleri ile Ramazan ayını karşılıyor.

Sofralarımıza bereket, huzur ve mutluluk getiren Ramazan ayı,VOX Brasserie’ nin iftar sofralarında coşkuyla karşılanıyor. Zengin menüsünün yanı sıra açıkhavada yemek yemenin, sohbet etmenin keyfinin yaşandığı VOX Brasserie’de iftarın keyfini yaşayın. VOX Brasserie,balkonları ve geniş teras bahçesiyle Ramazan ayında şehirde nefes alınacak iyi bir alternatif yaratıyor. Pek çok uluslararası yarışmada önemli dereceler elde eden Belçikalı, genç, ödüllü şef Gilbert Samanyan’ ın danışmanlığında, deneyimli executive şef Fırat Altay ve ekibi tarafından hazırlanan Ramazan ayına özel hazırlanan osmanlı yemeklerinin modern sunumlarıile iftar sofralarını bir şölene dönüştürecek.

Patlıcanlı bonfile, dana kaburga, fırında tavuk but, zeytinyağ tabakları gibi bir çok menü alternatifleri ile VOX brasserie, Ramazan ayının ruhunu yansıtan ve ikramımız olan şerbet eşliğinde sizleri terasına bekliyor.

Hem göze hem damak tadına hitap eden birbirinden farklı yemekler sunan VOX Brasserie’ nin iftar sofralarının tadına doyamayacaksınız. İster sevdiklerinizle, ister iş arkadaşlarınızla toplu iftarlar için 55 ile 65 TL arasında fiyatlarıyla menü seçenekleri sunan VOX Brasserie’ye rezervasyon için

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT