Ramazan Ayına Yakışır İftarlar: Starboard'da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Ayına Yakışır İftarlar: Starboard'da

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 7, 2012

07.06.2012

Bu sene Ramazan'ı Boğaz'ın serin esintisi ve manzarası eşliğinde, deniz kıyısında, enfes lezzetlerle donatılmış Starboard'un geleneksel Ramazan set menüleriyle yaşayın. Ramazan'ın tadını, Radisson Blu Bosphorus Hotel içinde yer alan StarBoard'da unutulmaz kılın…

StarBoard Restaurant, Ramazan ayı boyunca haftanın her günü değişecek olan set menülerinde misafirlerine çeşit çeşit geleneksel Ramazan iftariyelikleri, taş fırından taptaze çıkan sıcak Ramazan pidesinin yanı sıra Buğday Aşı Çorbası’ndan Mantarlı Kekikli Çoban Kavurma’ya, Ev Yapımı Etli Yaprak Sarma’dan Taze Otlu Tepsi Böreği’ne, Tiryaki Kebap’tan Bademli Güllaç’a ve Saray Tatlıları’na kadar zengin alternatifli bir ziyafet sunuyor. Ayrıca bu ziyafetin yanında Osmanlı şerbetlerinden Gül Şerbeti ve Harnup Şerbeti gibi tatları deneyip Ortaköy Camii’sinin tarihi dokusuyla İstanbul nostaljisi yaşayabilirsiniz. StarBoard Restaurant iftar menüsünün fiyatı, kişi başı 85 TL (KDV dahil).

Adres: Çırağan Cad. No :46 Ortaköy
Tel: 0212 310 15 00
E-mail: info.bosphorus.istanbul@radissonblu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT