Ramazan’a Yakışır İftarlar İçin

Ramazan’a Yakışır İftarlar İçin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan’a Yakışır İftarlar İçin

İstanbul’un zamansız oteli Pera Palace Hotel Jumeirah, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayını misafirlerine sunduğu özel fırsatlarla karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 17, 2014

İstanbul’un zamansız oteli Pera Palace Hotel Jumeirah, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayını misafirlerine sunduğu özel fırsatlarla karşılıyor. 28 Haziran - 28 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak Özel Ramazan Paketiyle iftar ve sahurlar Pera Palace farkıyla yaşanıyor.

Pera Palace Hotel Jumeirah, Ramazan ayını, çok özel lezzetlerle beraber özel bir atmosferde yaşamak isteyenlere özel bir menü ile o eski Ramazan tatlarını sunuyor. Hem iftar hem de sahura özel hazırladığı zengin menüsü ve geleneksel lezzetlerle misafirlerine eski Ramazan’ların keyfini yaşatmayı hedefleyen otel, herkesi bu ayrıcalığı deneyimlemeye davet ediyor.

28 Haziran – 28 Temmuz tarihleri arasında sunulacak olan Ramazan’a özel İftar ve Sahur menüleri Şef Arif Kemal Doğan’ın hazırladığı tadlardan oluşuyor. İftarda zengin çeşitli iftariyeliklerle açılışı yapılan menüyü ezo gelin çorbası, geleneksel mantı, mantarlı piliç dolması veya preslenmiş kuzu tandırdan oluşan lezzetler takip ediyor. Takiben, fıstıklı güllaç ya da kaymak eşliğinde sunulan geleneksel Türk tatlı tabağı ise iftar keyfini tatlı bir dokunuşla tamamlıyor. Bu iftar paketinin fiyatı kişi başı 115 TL …

Sahurda ise zengin kahvaltı lezzetlerinden oluşan sahur tabağı ya da yayla çorbası, naneli yoğurt ile peynirli su böreği, beğendili tas kebabı, marine edilmiş ızgara tavuk şiş; tatlı olarak ise Türk tatlı tabağı ya da elma kompostosu sunuluyor ve her bir lezzet ayrı ayrı fiyatlandırılıyor.

Pera Palace Hotel Jumeirah, büyüleyici atmosfer ve lezzetlerle, özlenen Ramazan’ların coşkusunu yaşamak isteyen herkesi bu özel ramazan heyecanına bekliyor.

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT