Ramazanda Cafe Zone’da Bahçede İftar Keyfi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazanda Cafe Zone’da Bahçede İftar Keyfi!

Cafe Zone’un ara sıcakları ise asla vazgeçemediğimiz lezzetlerden oluşuyor: , Etli Talaş Böreği, Biberli Tereyağ Soslu Yoğurtlu Mantı, Ispanaklı Su Böreği, Peynirli Gözleme ve Komposto çeşitleri…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 16, 2012

Ramazan 2012

Ramazanda Cafe Zone’da Çok Özel İftar Menü Alternatiflerimizi tadabilirsiniz...

Bu yıl Cafe Zone, oruç tutanların ağız tadı için,Ramazan Ayında bir ay boyunca her gün değişen bir menü hazırladı. Ramazan keyfini yaşatacak dumanı üstünde tüten sıcak İftar Pidesi eşliğinde sunulan menü görülmeye değer.

Cafe Zone’da iftar saati geldiğinde sunulan iftariyelikler: Zeytin çeşitleri, Medine Hurması, Ezine Beyaz Peyniri, Erzincan Tulumu, Güneşte Kurutulmuş Kayısı, Ceviziçi, Pastırma, Sucuk, Izgara Hellim Peyniri, Domates, Salatalık söğüş, Petek Balı, Tereyağı ve Vişne Reçeli. Ayrıca tüm iftariyelikler tercihe göre Simit, Pide ve Ekmek çeşitleri eşliğinde masaya getiriliyor.

Ramazan sofralarının vazgeçilmez başlangıç yemeği çorbalar bu yılda Cafe Zone’da geleneklere uygun tatlardan oluşturuldu: Nohutlu ve Tavuklu Sebze Çorbası, Erişteli Mercimek Çorbası, Naneli Yoğurtlu Yayla Çorbası, Ezo Gelin Çorbası, Krotonlu Süzme Mercimek Çorbası.

Cafe Zone’un ara sıcakları ise asla vazgeçemediğimiz lezzetlerden oluşuyor: , Etli Talaş Böreği, Biberli Tereyağ Soslu Yoğurtlu Mantı, Ispanaklı Su Böreği, Peynirli Gözleme ve Komposto çeşitleri…

Ramazan Sofralarının zeytinyağlı çeşitleri Cafe Zone menüsününde baş tacı: Zeytinyağlı Kabak Çiçeği Dolması, Zeytinyağlı Pırasa, Pastırmalı ve Zeytinli Humus, Vişneli Yalancı Dolma, Arpacık Soğanlı Barbunya,İmam Bayıldı, Kayısılı Kereviz, Zeytinyağlı Çalı Fasulyesi...

Cafe Zone’da Ramazan ayı boyunca ana yemekler Türk Sofra Kültürüne meraklı olanların da ilgisini çekecek çeşitlilikte: Humus ve tabule ile ızgara şiş köfteler, İç Pilav eşliğinde kekik soslu Izgara Kuzu Tandır, Hünkar Beğendi,Arpa şehriyeli sebzeli tavuk budu,Mantarlı Saray kebabı,Şaşlık,Etli Karnıyarık, Kül Bastı, Nohutlu Pilav,Etli yaprak Dolması, Közde Patlıcan ve Domates ile Kuzu Sırtı.

Ramazan ayının en tatlı yanı Ramazan Tatlıları. Cafe Zone menüsünde yemeden yapamayacağınız lezzette tatlılar sunuyor: Çamsakızlı Fırın Sütlaç, Dondurmalı Sıcak İrmik Tatlısı, Nar taneleri ile Bademli Güllaç ,Cevizli Kabak Tatlısı, Sakızlı Dondurma ile Profiterol, Fırında Armut ve Ayva tatlısı veya Taze Mevsim Meyveleri isteyebilirsiniz.

Çeşitli tatlarda şerbetler, limonata, ayran, limitsiz meşrubat ve meyve suları, demlenmiş Türk çayı ve Kahve iftar sofrasının keyfini tamamlayacak.

Ailenizle, dostlarınızla, iş arkadaşlarınızla keyifli ve tadına doyulmaz bir iftar geçirmek istiyorsanız sizi Cafe Zone’a bekliyoruz.

Zengin set menü,içecek kişi başı 46,00 TL + KDV ’dir.

Pazar günleri kapalıdır.

Cafe Zone
Adres : Kuyumcu İrfan Sok. No:11 Nişantaşı
Tel.: 0212 296 65 90-91
Fax: 0212 232 86 48
cafe.zone@yahoo.com.tr
www.cafezone.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT