Ramazan’da Mua’gelatieri D’italia

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan’da Mua’gelatieri D’italia

İtalya’nın ünlü dondurma markası Mua’ Gelatieri d’Italia, mevsime özel meyvelerden hazırladığı dondurmalarıyla Ramazan Ayı’na ayrı bir tat katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 3, 2012

İtalya’nın ünlü dondurma markası Mua’ Gelatieri d’Italia, mevsime özel meyvelerden hazırladığı dondurmalarıyla Ramazan Ayı’na ayrı bir tat katıyor. Ramazan’ın geleneksel lezzetlerinden “güllaçlı” dondurma ise Mua’ Gelatieri d’Italia’nın yeni tatlarından…

İsmini İtalyanlar’ın güzel bir lezzet karşısında, parmak uçlarını dudaklarına götürerek yaptıkları öpücük sesi “Mua”dan alan Mua’ Gelatieri d’Italia, iftar sonrasında düşük kalorili ve serinletici tatlılar denemek isteyenlere alternatif seçenekler sunuyor. Geleneksel tatlardan “güllaç”lı ve “tahinli” dondurma çeşitlerinin yanı sıra içinde çikolata parçacıkları olan karpuzlu dondurması da farklı tatlar peşinde koşanlar için birebir…

Mua’ Gelatieri d’Italia’nın yaz mevsiminin aranan meyvelerinden şeftali, kayısı ve kavunlu dondurmaları iftar sonrası yenebilecek en hafif tatlıların başında geliyor. Haftasonuna özel üretilen vişneli ve kızılcık meyveli dondurmaları da bu tatlardan bazıları.

Taze mevsim meyvelerinin içi doldurularak servis edilen dondurma çeşitleri ve turtalar ise hem göze hem damak tadına hitap ediyor.

En iyi dondurmayı yaratmak için yalnızca doğal ve yerel ürünler kullanan Mua’ Gelatieri d’Italia’nın Ramazan’a özel yeni lezzetlerini denemek isteyeler Cihangir, Yeniköy ve Kemerburgaz şubelerini ziyaret edebilir.

Mua’ Gelatieri d’Italia’nın Kanyon Alışveriş Merkezi ve Kuruçeşme’deki mobil üniteleri ise mükemmel lezzetteki dondurmaları her daim ulaşılabilir kılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT