Ramazan’ın Eşsiz Atmosferini Carême Restaurant’ta Yaşayın

Ramazan’ın Eşsiz Atmosferini Carême Restaurant’ta Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan’ın Eşsiz Atmosferini Carême Restaurant’ta Yaşayın

Carême Restaurant; geleneksel Türk ve Osmanlı mutfaklarından seçilmiş lezzetleri Ramazan ayı boyunca misafirleriyle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 24, 2017

Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde hizmet veren Carême Restaurant, geleneksel Türk ve Osmanlı mutfaklarından seçilmiş birbirinden lezzetli tatları, Ramazan ayı boyunca misafirleriyle buluşturuyor.

Kusursuz hizmeti, şık dekorasyonu ve açık terasıyla Carême Restaurant, Ramazan ayının en özel iftar yemeklerini tatmak isteyenlere unutamayacakları bir gün vaat ediyor. Yöresel tatları da Ramazan menüsüne ekleyerek lezzet tutkunlarını cezbetmeye hazırlanan Carême Restaurant, yetenekli Executive Şef İlhan Güler ve ekibinin hazırladığı eşsiz Ramazan menüsü ile hem ailece yenecek iftar yemeklerinin hem de şirket organizasyonlarının en sevilen adresi olmaya devam edecek.

İstanbul’un iş ve alışveriş merkezlerinin kalbi Levent’te direkt metro bağlantısıyla ziyaretçilerine rahat bir ulaşım ve kusursuz bir konfor yaşatan Carême Restaurant, Ramazan ayında da damak tadını önemseyenlerin uğrak yeri oluyor.

Carême Restaurant’ta iftar kişi başı içecekli fiyat; 95 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT