Ranchero’da Meksika Kahvaltısı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ranchero’da Meksika Kahvaltısı

İstanbul’daki Meksikalı Ranchero, sevdikleriyle beraber lezzetli bir hafta sonu geçirmek isteyenleri kahvaltıya davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 24, 2011

24.11.2011

İstanbul’daki Meksikalı Ranchero, sevdikleriyle beraber lezzetli bir hafta sonu geçirmek isteyenleri kahvaltıya davet ediyor. Meksikalıların kahvaltılarındaki geleneksel tatları her Cumartesi & Pazar 9.30 – 15.00 saatleri arasında misafirleriyle buluşturan mekanın oldukça zengin ve renkli bir mönüsü bulunuyor.

Ev yapımı mısır tortillaları üzerinde yumurta, salsa, domates, peynir, dana bacon ve avokado ile hazırlanan ‘Huevos Rancheros’tan güveçte yumurta ‘Cazuela de Huevo’ya, Pancake’ten Meksika usulü omlete kadar farklı kahvaltı seçeneklerini Ranchero’da deneyebilirsiniz…

Misafirlerini gerçek Meksika yemekleriyle tanıştıran Ranchero, şimdi de Aztek ve Maya uygarlıklarının beşiği bu sıcak Latin Amerika ülkesinin kahvaltı mönüsünü de İstanbul’a taşıdı. Meksika mutfağının müdavimleri, bundan böyle tutkunu olacakları kahvaltı lezzetlerini de artık Cumartesi ve Pazar günleri Ranchero’da bulabilecek. Mekanın misafirlerini bekleyen geleneksel Meksika lezzetleri arasında ise; Mexican Omelet, Pancake, Huevos Rancheros, Cazuela de Huevo, Quesadillas Con Huevos ve içinde peynir çeşitlerinden yumurtalı mısır tortillasına kadar farklı tatlar barındıran zengin kahvaltı tabağı yer alıyor.

Güveçte yumurta “CAZUELA de HUEVO”, un tortillaları içindeki lezzet şöleni “QUESADİLLAS CON HUEVOS”…

Her ne kadar söylenmesi zor isimlere sahip olsalar da Ranchero’nun kahvaltı mönüsünde yer alan lezzetler, 7’den 70’e herkesin damak tadına hitap edecek türden. Ranchero şefleri, hafta sonu farklı bir kahvaltı deneyimi yaşamak isteyen misafirlerine; güveç tabağı içinde yumurta, rajas, eritme peynir, keçi peyniri, dana füme ve dana jambon ile hazırlanıp tercihe göre acılı ya da acısız olarak servis edilen Cazuela de Huevo ile ev yapımı un tortillaları arasında dana bacon, karamelize edilmiş soğan, keçi peyniri, maydanoz ve kremayla hazırlanan Quesadillas Con Huevos’u öneriyor. Tabii, Meksika kahvaltısı denildiğinde ilk akla gelen yiyecek olan Huevos Rancheros ve Meksika usulü omlet de göz ardı edilmemesi gereken diğer tatlar.

Meksika usulü rengarenk bir hafta sonu kahvaltısı için Ranchero’nun Suadiye ve Nişantaşı şubelerine uğrayabilirsiniz.

Web: www.ranchero.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT