Ranchero’da Siesta Zamanı

Ranchero’da Siesta Zamanı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ranchero’da Siesta Zamanı

Öğle yemeklerini, okyanus ötesinin orjinal lezzetleriyle renklendirmek isteyenler, Ranchero’nun şubelerine uğrayabilir.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 27, 2014

Gerçekleştirdiği “Daha da mutlu saatler” uygulaması ile Meksikalıların öğle keyfi olan Siesta’yı İstanbul’a taşıyan Ranchero Restaurant, Pazartesi’den Cuma’ya hafta içi her gün 12.00 – 16.00 arasında tüm yiyecek servisini %20 indirimli sunuyor. Yemek sonrasında ise reçetesi, mekan işletmecilerinin Meksika’da yaşayan büyükannelerine ait olan “Ranch” kokteyli ikram ediliyor. Öğle yemeklerini, okyanus ötesinin orjinal lezzetleriyle renklendirmek isteyenler, Ranchero’nun Nişantaşı ve Suadiye şubelerine uğrayabilir.

“İstanbul’daki Meksikalı”da artık hafta içi hergün 12.00 – 16.00 arası siesta zamanı. Türk&Meksikalı aile tarafından işletilen Ranchero Restaurant, düzenlediği “mutlu saatler” kampanyası ile öğle yemeğine gelen misafirlerini %20 indirimle ağırlıyor. Mekanın menüsünde, Türk damak tadına oldukça yakın lezzetler bulunuyor. Ranchero müdavimlerinin de favorileri arasında yer alan ve bir Meksika klasiği olan Fajita’nın yanı sıra volkanik taşta servis edilen Molcajete, boğa figürlü tabakta sunulan Tampiquena, Türk mutfağındaki dürümlere benzeyen Borritolar ve acı tutkunlarına özel bir lezzet olan Enchiladas Chilangas, Ranhcero’nun spesiyalleri içinde öne çıkıyor. Ranchero, öğle yemeklerini damak tadından ödün vermeden daha hafif geçirmek isteyenlere ise Meksika’ya özgü birbirinden renkli ve lezzetli salata menüleri sunuyor.

%20 indirimden yararlanarak, öğle yemeklerini Meksika lezzetleri eşliğinde keyifli anlara dönüştürmek isteyenler hafta içi 12.00 -16.00 saatlerinde Suadiye ve Nişantaşı Ranchero’ya uğrayabilirler.

Ranchero Suadiye: Bağdat Caddesi 468/A Suadiye
Telefon: (0216) 380 65 01

Ranchero Nişantaşı: Reasürans Çarşısı Dükkan No:53 Nişantaşı
Telefon : (0212) 219 85 50

www.ranchero.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT