Ranchero’dan Yaza Özel Serinletici Tatlılar!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ranchero’dan Yaza Özel Serinletici Tatlılar!

Karnaval tadındaki Meksika mutfağının İstanbul’daki yerel temsilcisi Ranchero, mönüsüne yaza özel yeni lezzetler ekledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 27, 2011

27.05.2011

Karnaval tadındaki Meksika mutfağının İstanbul’daki yerel temsilcisi Ranchero, mönüsüne yaza özel yeni lezzetler ekledi. Tropikal meyveler, özel kremalar ve dondurma eşliğinde sunulan yeni tatlılar, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaya aday.

Ranchero’nun hünerli şefleri, değişik ve serinletici bir tatlı deneyimi yaşamak isteyenlere yaz mönüsünden “Copa de Frutas”, “Natillas Cajeta” ve “Tarta de Pistache”yi öneriyor. Ayrıca bir Ranchero klasiği haline gelen Vulcano da mutlaka denenmesi gereken tatlılar arasında yer alıyor.

Meksikalıların, özellikle sıcak yaz günlerinde serinlemek için yedikleri yerel tatlılar İstanbul’a geldi. Tatlı mönüsünde mevsimsel değişikliğe giden Ranchero, yaz boyunca misafirlerine birbirinden özel fresh lezzetler sunacak. Kökü Azteklere ve Mayalara kadar uzanan binlerce yıllık Meksika mutfağının İstanbul’daki adresi olan mekanın, cajetalı özel kreması üzerinde tropikal meyveler ve vanilyalı dondurma ile birlikte sunduğu Copa de Frutas yaza damgasını vuracak lezzetlerin başında geliyor.

Yaz Boyunca Lezzetli Serinliğin Adresi Ranchero Olacak!

Ranchero’nun yeni yaz mönüsünde, isimleri kadar lezzetleri de tamamen orijinal birbirinden özel tatlılar yer alıyor. Özel yöntemle hazırlanan bir tür sütlü tatlı olan Natillas Cajeta, limon suyu ile tatlandırılmış krema dolgulu turta Tarta de Pistache, badem tozu ve pudra şekeri kullanılarak hazırlan hamurun limon suyu ve vanilya ile tatlandırılmış armutla küçük güveç içindeki muhteşem uyumu Pay de Pera ve bir Ranchero klasiği Vulcano, mekanın iddialı olduğu yaz tatlıları arasında yer alıyor.

Yaz aylarının bu serinletici lezzetlerini dilerseniz, Latin esintilerini İstanbul’a taşıyan birbirinden özel Ranchero kokteylleri eşliğinde deneyebilirsiniz.

Ranchero Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT