Robin’s’te Lezzet Seramonisi…

Robin’s’te Lezzet Seramonisi…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Robin’s’te Lezzet Seramonisi…

İstanbul’ un tarih kokan semti Galata’ da kapılarını açan “robin’s”, sıcak ve sade atmosferi, lezzet seramonisine dönüştürdüğü tadım menüsü ile müdavimlerini bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 21, 2014

Zarif ve sofistike yemek anlayışıyla fine-eating konseptini benimseyen robin’s, Fransız mutfağı teknikleriyle, şefin kendi tarzını yansıttığı; kahvaltı, öğle ve akşam menüsünün yanında özel olarak hazırladığı tadım menüsü ile de konuklarını en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor.

Mevsimlere göre hazırlanan tadım menüsünde; veloute, levrek, pırasa, karides, ahtapot, ördek, kuzu karski, sorbet gibi lezzetler ile beraber her yemeğin yanında özenle hazırlanan şarap eşleşmeleri ile de adeta bir lezzet şöleni yaşatıyor. Fransız yemeklerinden oluşan a la carte menüsünün yanı sıra sunduğu "Şefin Tadım Menüsü" lezzet düşkünlerinin damaklarında iz bırakıyor.

Galata kulesinin gölgesinde, manzaranın tadını, özel lezzetler eşliğinde doyasıya yaşayabileceğiniz robin’s’ te müzik direktörlüğünü üstlenen Orkun Bozdemir’ in müzik seçimleri eşliğinde bambaşka bir lezzet deneyimine davetlisiniz.

www.robins.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT