Rock`n Coke 2011`de Pizza Pizza ile Doya Doya Eğleneceksiniz

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Rock`n Coke 2011`de Pizza Pizza ile Doya Doya Eğleneceksiniz

Pizza Pizza hayatınızın her anında yanınızda yer almaya devam ediyor. Hayatı doya doya yaşamak isteyenler Rock’n Coke 2011’de hem müziğe hem de pizzaya doyacaklar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 15, 2011

15.07.2011

Pizza Pizza hayatınızın her anında yanınızda yer almaya devam ediyor. Hayatı doya doya yaşamak isteyenler Rock’n Coke 2011’de hem müziğe hem de pizzaya doyacaklar. Festivale katılanlar Pizza Pizza’nın birbirinden çarpıcı ve uygun fiyatlı menüleriyle eğlenceye hız katacaklar. Pizza Pizza 16-17 Temmuz tarihlerinde Hezarfen Havalimanı’nda gerçekleşecek Rock’n Coke Festivali’nde açtığı 2 stand ile sizi lezzetten havaya uçuracak.

Pizza Pizza’nın birbirinden lezzetli menüleri Rock’n Coke 2011’de sizleri bekliyor. Festival heyecanı sizi sarmaya devam ederken, hayatı sevdikleriyle doya doya yaşamak isteyenler eğlencenin tadına Pizza Pizza’nın birbirinden renkli menüleriyle varacaklar. Çarpıcı menüleri ve uygun fiyatıyla Pizza Pizza, 16-17 Temmuz tarihlerinde Hezarfen Havalimanı’nda gerçekleşecek Rock’n Coke Festivali’nde açtığı 2 stand ile pizzaseverleri yine yalnız bırakmayacak.

Anında sipariş vermek için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, 44 44 500 no’lu “Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı” aranabilir.

Pizza Pizza
Adres: Hezarfen Havalimanı
Telefon: 0212 444 45 00
Web: www.pizzapizza.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT