Ruga Brasserie Kapıları Bahara Açılıyor

Ruga Brasserie Kapıları Bahara Açılıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ruga Brasserie Kapıları Bahara Açılıyor

Sürmeli İstanbul Hotel bünyesinde bulunan Ruga Brasserie, havaların ısınmasıyla birlikte, Gayrettepe’ ye yeni bir soluk getiren teras bahçesinde hizmet vermeye başlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 23, 2014

Organik, pratik, leziz menüleriyle Gayrettepe’ nin yeni gözdesi Ruga Brasserie, baharın gelmesiyle, teras bahçe kapılarını açıyor. Ruga Brasserie, hafta içi her gün 12:00-14:30 arası, yenilenen hafif ve sağlıklı öğle menüsüyle, şehrin merkezinde keyifli öğle aralarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor….

Sürmeli İstanbul Hotel bünyesinde bulunan Ruga Brasserie, havaların ısınmasıyla birlikte, Gayrettepe’ ye yeni bir soluk getiren teras bahçesinde hizmet vermeye başlıyor. Öğle aralarında, iş stresinden uzaklaşıp, dinlenmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Ruga Brasserie şefleri, organik ürünlerin de bulunduğu menüsünde ve hazırlanışı uzun sürmeyecek pratiklikteki gıdalardan seçiyor.

Ruga’ nın 12:00-14:30 saatleri arasında sunduğu hafif ve sağlıklı “İş Yemeği” menüsünü, çorba, makarna, sandviç&dürüm&burger çeşitlerinin yanı sıra, Piliç Topkapı, Norveç somonu fileto tava, ızgara levrek filetosu, ızgara dana külbastı, baharatlı kuzu pirzola, ızgara tavuk göğsü, somon tiryaki, klasik çentik kebap ve ızgara orta boy karides ana yemekleri oluşturuyor. Sürmeli hotel çikolata tabağı, nar aromalı peynirli kek, ev yapımı vanilyalı profiterol, bal tarçınlı parfe, krem karamel, fırın sütlaç, klasik tiramisu, günlük ev yapımı dondurma ve sorbe çeşitleri de gününüzü tatlandıracak, tatlı seçenekleri arasında bulunuyor.

Gayrettepe’ de, Michelin yıldızlı şeflerin tarifinden, öğle aralarında stresten uzak, huzurlu bir ortamda, farklı lezzetlerin eşsiz sunumlarını deneyimlemek için Ruga Brasserie’ nin teras bahçesinde mutlaka yerinizi ayırtın…

www.surmelihotels.com

Bilgi ve rezervasyon için: 0212 272 11 61

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT