Sait Halim Paşa Yalısı Fasıllı İftar Gecelerine Ev Sahipliği Yapıyor

Sait Halim Paşa Yalısı Fasıllı İftar Gecelerine Ev Sahipliği Yapıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sait Halim Paşa Yalısı Fasıllı İftar Gecelerine Ev Sahipliği Yapıyor

Sait Halim Paşa Yalısı’nın büyülü atmosferi ve boğazın muhteşem manzarası eşliğinde ramazan keyfi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2017

Boğaz’ın en güzel yapılarından Sait Halim Paşa Yalısı, Ramazan’da Altın Kızlar eşliğinde fasıllı iftar gecelerine ev sahipliği yapıyor. Ramazan ayının coşkusunu geleneksel iftar sofralarında yaşatan Sait Halim Paşa Yalısı’nda Türk Mutfağına özel lezzetlerle zengin iftar menüsü sunuluyor.

Ramazan’da Boğazın mavi sularının serinliğinde, 6 Haziran, 14 Haziran 16 Haziran tarihlerinde düzenlenecek iftar yemekleri; her damak zevkine uygun özenle hazırlanan iftar menüsünün yanı sıra Altın Kızlar’ın muhteşem fasıl ziyafetiyle de renkleniyor. Bu üç özel iftar organizasyonuna İstanbullular ve İstanbul’u ziyaret edenler bekleniyor. Ayrıca Sait Halim Paşa Yalısı şirketlerin kurumsal iftar organizasyonları için de özel iftar organizasyonları hazırlıyor.

Sıcacık Ramazan pidesi eşliğinde leziz iftariyeliklerle başlayan iftar menüsünde çeşminigar çorbası ve fıstıklı Kayseri mantısından sonra kuzu tandır ya da hünkar beğendi ana yemek seçenekleri sunuluyor. Kesme Maraş dondurması yanında elmalı kadayıf topu da kahve eşliğinde sohbetleri tatlandırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT