Sampi Pide Artık Elinizin Altında

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sampi Pide Artık Elinizin Altında

Türkiye genelinde 46 şubesi bulunan Sampi artık call center ve online sipariş sistemi ile pideseverlerin elinin altında… 21 yıldır Türkiye’nin tek kurumsal pide markası olan Sampi yeni sipariş sistemi ile yine Türkiye’de ilke imza attı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 17, 2011

17.03.2011

Türkiye genelinde 46 şubesi bulunan Sampi artık call center ve online sipariş sistemi ile pideseverlerin elinin altında… 21 yıldır Türkiye’nin tek kurumsal pide markası olan Sampi yeni sipariş sistemi ile yine Türkiye’de ilke imza attı.

Özellikle çalışan kesimin yoğunlukla kullandığı call center ile sipariş ve online sipariş uygulamaları bundan böyle Sampi Pide de geçerli olacak… Tüketicinin işini kolaylaştıran bu sistemler Sampi’nin mutlu müşteri hedefinin son parçası… Türkiye genelinde 444 76 74 (SMPİ) numaralı telefondan sipariş alacak Sampi 30 dakika içerisinde pideleri dumanı üstünde teslim ediyor. İnternet kullanıcıları için ise www.sampipide.com, www.bipideyesek.com ve www.sampisepeti.com adreslerinden online sipariş alınıyor. Yine aynı şekilde, alınan siparişler 30 dakika içerisinde adrese teslim ediliyor.

Açık ya da kapalı 2 farklı pişirme şekli ile 60 farklı içerikli pide hazırlayan Sampi, farklı damak zevklerine hitap ediyor… Vejetaryeninden, kırmızı et tercih edenine, beyaz et seveninden çocuklara kadar herkesin zevkini düşünen pide ustaları yumuşak, bol malzemeli, dumanı üstünde pideler hazırlıyor… Kıymalı, kuşbaşılı, tavuklu, pastırmalı gibi klasik lezzetlerin dışında değişik kombinasyonlarla hazırlanan pidelerin içeriğini kendinizde seçebiliyorsunuz. Taze et ve sebzelerden hazırlanan leziz pideler çocukların da beğenisini kazanıyor. Onlar için özellikle hazırlanan “şişman sosis” ve “tonton balık” menüleri en vazgeçilmezleri…

Sampi’nin doyumsuz tatlarına varmak için uğrayabileceğiniz şubeler İstanbul Ataşehir, Altunizade, Ataköy, Acıbadem, Bahçeşehir, Beşiktaş, Beylikdüzü, Bostancı, Başakşehir, Bakırköy, Cevahir AVM, Çekmeköy, Çağlayan, Cevizli, Dudullu, 1.levent, Göztepe, Halkalı, Kavacık, Kozyatağı, Kurtköy, Merter, Selimpaşa Metro Turizm Dinlenme Tesisi, Sinanoba, Yenibosna, Ankara Çayyolu, Ankara Çankaya, Ankara Ümitköy,Ankara Bahçelievler,İzmit Arastapark, İzmit Dolphin,Çorlu Orion AVM, Didim,Kayseri Otogar,İzmir Mavişehir,Antalya Özdilek park AVM,Samsun,Bursa Anatolium AVM,Balıkesir Yaylada AVM ve K.K.T.C. Girne…

Çok yakın da İstanbul Göktürk,Kalamış,Kadıköy,İkitelli ve Gebze Şekerpınar Sampi şubeleri hizmete girecek…

Adres: Esentepe Mah. Kasap Sok. No:10/A Şişli İstanbul
Telefon: 0212 356 16 01
Web: www.sampipide.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT