Şampiyon Pizza Pizza`dan Şampiyon Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şampiyon Pizza Pizza`dan Şampiyon Menü

Pizzalarıyla olduğu kadar menüleri ile de adından söz ettiren Pizza Pizza, hizmete sunduğu ‘Şampiyon Menü’ ile pizzaseverleri keyiflendiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 31, 2009

31.03.2009

PİZZA PİZZA, World Pizza Champions’dan sonra ‘Şampiyon Menü’ ile yine bir ilke imza attı…

Pizzalarıyla olduğu kadar menüleri ile de adından söz ettiren PİZZA PİZZA, hizmete sunduğu ‘Şampiyon Menü’ ile pizzaseverleri keyiflendiriyor. Enfes pizza dilimi, çıtır tavuk parçaları ve patates kızartmasının yanında buz gibi Coca Cola’sıyla “Şampiyon Menü”, çok ekonomik bir lezzet şöleni.

Ülkemizin en büyük pizza restoranlar zinciri PİZZA PİZZA, değişik zevklere hitap eden menülerine bir yenisini daha ekledi… ‘Şampiyon Menü’ ile pizza yemeye doyamayacak, kızarmış tavuk lezzetini aklınızdan çıkaramayacaksınız…

Bol malzemeli ve sağlıklı “Şampiyon Menü”; 2 adet chicken fingers, 4 adet nugget, 4 adet soğan halkası, bol patates kızartması, büyük parça pizzası ve Coca-Colası ile özel anları keyifli hale dönüştürüyor. Pizza hamurunun üzerinde vazgeçilmez mozarella peyniri ile mantar, sucuk ve sosu bonkörce harmanlayan dilim pizza, Şampiyon Menü’nün en tanıdık lezzeti. Tavuk ve soğan halkaları menünün farkını ortaya koyuyor. Bol patates kızartması yanında en çok tercih edilen Coca-Cola ise, ‘Şampiyon Menü’yü tamamlıyorlar. Her keseye uygun menüleriyle pizzaseverleri mutlu eden PİZZA PİZZA’nın ‘Şampiyon Menü’sü 9,90 TL’lik fiyatıyla da çok ekonomik.

Pizza dünyasında her daim ilklere imza atan PİZZA PİZZA, geçtiğimiz Ocak ayında da dünyadaki pizza gösterilerinin en başarılı temsilcileri olan World Pizza Champions’u düzenlediği etkinlik için İstanbul`da ağırlamıştı. Reina`da yapılan şovda şampiyonlar, müzik ve koreografiyle pizza akrobasisini birleştirmişler ve pizzanın sadece lezzetiyle değil, görsel yanlarıyla da dikkat çeken bir yiyecek olarak algılanmasını sağlamışlardı. Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri PİZZA PİZZA tarafından organize edilen etkinlik, Türkiye’de bir ilkti. PİZZA PİZZA, ekonomik ve bol malzemeli ‘Şampiyon Menü’sü ile de bir ilke daha imza attı.

‘Şampiyon Menü’ye ister PİZZA PİZZA şubelerinin sıcak atmosferinde, ister gel-al servisiyle, isterseniz de 30 dakikalık servis hızıyla evde veya işyerinde ulaşabilirsiniz. Sadece PİZZA PİZZA’da bulabileceğiniz, Şampiyon Menü ve benzeri lezzetlere ulaşmak için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, 44 44 500 no’lu “Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı” aranabilir.

İstanbul Pizza Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT