Şaşkınbakkal’da Eğlence ve Keyif Artık Yegane Olacak!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şaşkınbakkal’da Eğlence ve Keyif Artık Yegane Olacak!

Şaşkınbakkal’da “Yegane” ile yeni bir tat, yeni bir nefes ve yeni bir eğlence anlayışı başladı. Benzeri olmayan lezzetli menüsü ve özel tatları ile mideleriniz bayram ederken, müthiş “Yegane” manzarası ile İstanbul’un gürültüsünden bir anlık da olsa uzaklaşacaksınız!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 19, 2011

19.08.2011

Şaşkınbakkal’da “Yegane” ile yeni bir tat, yeni bir nefes ve yeni bir eğlence anlayışı başladı. Benzeri olmayan lezzetli menüsü ve özel tatları ile mideleriniz bayram ederken, müthiş “Yegane” manzarası ile İstanbul’un gürültüsünden bir anlık da olsa uzaklaşacaksınız! Adalar ve tüm sahile hakim manzarasıyla teras konseptinin en iyi örneklerinden olmaya aday olan "Yegane" farklı menüsüyle de iddialı...

Aparatifler ve mezelerle başlayan yemek, farklı et, tavuk ve balık alternatifleri ile devam ederken, canlı performansların da katılımıyla eski-yeni Türk, Yunan ve dünya müzikleri sizi bekliyor... Artik “Yegane” ile Anadolu Yakası yeni bir nefes alacak!

Damak tadına düşkünlere, manzaradan vazgeçemeyenler için artık Anadolu Yakası’nda yepyeni bir mekan var: “Yegane”... Sevdiklerinizle keyifli ve tadı damağında bir akşam geçirmek istiyorsanız, yeni gözdeniz şimdiden belli... Birbirinden farklı ve lezzetli yemekler manzara ile buluşunca Şaşkınbakkal’da günler ve geceler artık daha farklı olacak. “Yegane” ile kendinizi İstanbul dışında küçücük bir sahil kasaasında gibi hissedeceksiniz. İlk olarak terası ile hizmet vermeye başlayan "Yegane" Eylül ayı itibariyle kapali alt katını da açarak, canlı müziğin ve eğlencenin de startını verecek...

Deniz mahsüllerinden, beyaz ve kırmızı ete kadar geniş bir menüye sahip olan mekan aynı zamanda eşsiz kokteylleri ile de hizmet vermekte. İki kattan oluşan “Yegane” de terasta, yemeğinizi yiyip içeceğinizi yudumlarken Adalar’dan Caddebostan’a, Caddebostan’dan Kumkapı açıklarına kadar olan muhteşem manzaranın keyfini çıkarabileceksiniz. Yemeklere olduğu kadar servise de büyük önem veren mekanda turkuvaz ve beyazın birleştiği dekorasyon ve sunum ruhunuza iyi gelecek.

Teras katı 90 kişilik oturma kapasitesine, 80 kişilik bistro bar kapasitesine, alt katı ise 130 kişilik oturma kapasitesine sahip olan ve 2 farklı konsepten oluşan mekanda herkes için bir yer olacak! İster terasta eşsiz manzara eşliğinde yemek yiyin ya da bar kısmında içeceğinizi yudumlayın, ister alt katta yemeğinizi yerken şarkılara eşlik edin.

Haftaiçi veya haftasonu kafamı dinlemek her şeyden uzaklaşmak istiyorum diyorsanız şimdiden rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın. “Yegane” de İstanbul içinde tatil tadında bir zaman geçirin!

Adres: Suadiye Mahallesi Kazımözalp Sokak Yalman Center 60/C Kat : 2 Şaşkınbakkal / Kadıköy İstanbul
Telefon: 0216 360 60 18
email: info@yeganemeyhane.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT