Schlotzsky`s`den 40. Yıla Çok Özel Lezzetli Menüler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Schlotzsky`s`den 40. Yıla Çok Özel Lezzetli Menüler

Schlotzsky’s 40.Yılı sebebiyle çok özel tatlardan oluşan “teşekkür fiyatları”yla sunulan özel menüler hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 8, 2011

08.12.2011

Bundan tam 40 yıl önce ABD’nin Teksas eyaletinde kurulan Schlotzsky’s dünyanın her köşesine yayılan taze, sağlıklı yiyecekler sunan restoranlarıyla hayatımıza doyumsuz bir tad katmaya devam ediyor. Schlotzsky’s 40.Yılı sebebiyle çok özel tatlardan oluşan “teşekkür fiyatları”yla sunulan özel menüler hazırladı. Schlotsky’s 40. Yıl menülerinin fiyatları 9.90 TL ile 10.90 TL arasında değişiyor.

Dünya çapına yayılmış 500’ü aşkın restoranı ve kızartılmadan hazırlanan sağlıklı ürünler sunan Schlotzsky’s, kuruluşunun 40’ıncı yılı kutluyor. Bu kutlamaya 40 yıldır hizmet verdikleri müşterilerine gösterdikleri ilgi ve sevgi sebebiyle iki özel menü hazırlayan Schlotzsky’s, “teşekkür fiyatı”yla menüleri satışa sundu.

Schlotzsky’s’in efsane ve en çok tercih edilen lezzeti olan The Original sandviç, günün çorbası ve bir adet Coca-Cola içecekten oluşan menü sadece 9.90 TL’den satışa sunuluyor.

Diğer menü ise çok özel ve özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanan Original Special Pizza yanında günün çorbası ve bir adet Coca-Cola içecekten oluşan menü de 10.90 TL’den satışa sunuldu.

Schlotzsky’s’in 40’ıncı yılı kutladığı bu özel yılda sunulan özel menüler 31 Ocak 2012 tarihine kadar devam edecek.

www.schlotzskys.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT