Schlotzsky`s`ten İstanbul Shopping Fest`e Özel Kampanya

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Schlotzsky`s`ten İstanbul Shopping Fest`e Özel Kampanya

Herkese tüm alışverişleri için yüzde 20 indirim, ayrıca 20.00 -23.00 saatleri arasında ise The Original Sandviç menüsü alanlara Füme Tavuk Sandviç menü ücretsiz olarak sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 22, 2011

18.03.2011

İstanbul’un sağlıklı ve hafif sandviç markası Schlotzsky’s, 18 Mart-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest süresi boyunca Profilo Alışveriş Merkezi restoranında iki özel kampanya başlattı. Herkese tüm alışverişleri için yüzde 20 indirim, ayrıca 20.00 -23.00 saatleri arasında ise The Original Sandviç menüsü alanlara Füme Tavuk Sandviç menü ücretsiz olarak sunuluyor.

İSF’nin en lezzetli kampanyası

Tüm dünyadaki 500’ü aşkın restoranında en sağlıklı yiyecekleri sunan, kızartılmadan hazırlanan ürünleriyle sağlıklı ve hafif menüler yaratan Schlotzsky’s, İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında en lezzetli kampanyayı Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki restoranında başlatıyor. İSF kapsamındaki kampanya, alışveriş maratonuna katılanlar için lezzetli bir mola imkanı sunuyor. Profilo Alışveriş Merkezi Schlotzsky’s restoranından 18 Mart – 26 Nisan 2011 tarihleri arasında yapacağınız tüm alışverişler yüzde 20 indirimli olacak. Ayrıca belirtilen tarihlerde 20.00 -23.00 saatleri arasında ise The Original Sandviç menü alanlara Füme Tavuk Sandviç menü ücretsiz olarak sunulacak. İSF kapsamında keyifli alışverişler için Profilo Alışveriş Merkezi’ne; sağlıklı bir yemek molası için ise Schlotzsky’s restoranına bekliyoruz.

Schlotzsky’s Hakkında:

Schlotzsky’s, 1971 yılında ABD’nin Texas eyaletindeki Austin kentinde tek bir restoranla ve tek bir sandviçle, yani eşsiz “The Original” ile hizmet vermeye başladı. Franchise sistemiyle büyüyen Schlotzsky’s, bugün başta ABD olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde 500’den fazla restoran ile faaliyet gösteriyor. Eşsiz bir tada sahip sıcak sandviçler, Schlotzsky’s’in en önemli özelliği olarak öne çıkarken, restoranlardaki menüler de günlük olarak pişirilen formülü gizli özel sandviç ekmeğine dayanıyor. 1996 yılında Master Lisansör firma K.B.O. Gıda Tur. San. ve Ltd. Şti. tarafından Türkiye’ye getirilen Schlotzsky’s, Türkiye’de İstanbul, Ankara ve İzmir’de olmak üzere toplam 10 restoran ile hizmet veriyor.

Adres: Profilo Alışveriş Merkezi, Mecidiyeköy İstanbul
Web: www.schlotzskys.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT