Sefaköy’ün Yeni Lezzet Durağı, Taş Kasap Et ve Izgara

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sefaköy’ün Yeni Lezzet Durağı, Taş Kasap Et ve Izgara

Damak tadına düşkün olanlar için Taş Kasap, kaliteli ürünleri, rekabetçi fiyatları ve Izgara’ları ile yeni lezzet durağı olmaya aday.

Paylaş:

3 Yorum:

istanbul.net.tr Nisan 30, 2012

30.04.2012

Nisan ayının başında açılan Taş Kasap Et ve Izgara, Sefaköy ve çevre semt sakinleri için hem kırmızı/beyaz et alışveriş yapabilecekleri hem de tadı damaklarda kalacak ızgaraları çeşitleri ile yepyeni bir mekan.

Aydos Et’in butik ve kaliteli hizmet anlayışı ile açılan Taş Kasap Et ve Izgara, merkezi bir konumu sahip iki katlı binasında konuklarını ağırlıyor. Binanın giriş katı olan Kasap bölümünde kırmızı/beyaz et ve sakatatlarının satışı gerçekleşiyor. Aydos Et’in kendi üretimi olan yüksek kalitedeki ürünler, rekabetçi fiyatlarla müşterilerle buluşuyor.

İkinci katta ise ferah ve ahşap ağırlıklı dekorasyonu ile Izgara bölümü yer alıyor. Reyondan seçilebilen veya porsiyon olarak sipariş verilebilen et çeşitleri enfes Izgara lezzeti ile servis ediliyor. Dana Lokum ve Kasap Köfte menüde ilk göze çarpanlar. Arzu edenler için burger çeşitleri de mevcut. Taş Special Burger ve Taş Lokum Burger denenmesi gereken ilk seçenekler..

Damak tadına düşkün olanlar için Taş Kasap, kaliteli ürünleri, rekabetçi fiyatları ve Izgara’ları ile yeni lezzet durağı olmaya aday. TAŞ KASAP Et ve Izgara

Adres: Halkalı Cad. No:108 Sefaköy - İstanbul
Tel : 0212 598 98 08 (pbx)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Onun tadi bambaskaa bir Lezzetti Yedim Yedim Doyamadımm .. İnsan yedikce daha fazla yeme isteği duyuyor :)))
çok güzel bir mekan en kısa zamanda ugrayacagım
HARİKA TEBRİK EDERİM
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT