Şehrin En Keyifli Paskalya Brunch’ı

Şehrin En Keyifli Paskalya Brunch’ı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin En Keyifli Paskalya Brunch’ı

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, ilkbaharın habercisi Paskalya Bayramı’nda sevdikleriyle mutlu anlar yaşamak isteyen tüm misafirlerini pazar brunch’ı, Akşamüstü Çay Saati ve neşeli çikolata tasarımları ile lezzet şölenine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 16, 2016

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, İlkbaharı Paskalya Bayramı İle Karşılıyor!

Misafirlerine sunduğu eşsiz deneyimi, kusursuz hizmet ve Uzak Doğu zarafetiyle yaşatan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, ilkbaharın habercisi Paskalya Bayramı’nda sevdikleriyle mutlu anlar yaşamak isteyen tüm misafirlerini pazar brunch’ı, Akşamüstü Çay Saati ve neşeli çikolata tasarımları ile lezzet şölenine davet ediyor.

Şehrin En Keyifli Paskalya Brunch’ı
Haftasonu tatilinin tadını geç saatlere kadar kahvaltı sofrasında çıkarmayı tercih edenlere, zengin seçenekler ve dünya mutfağından seçkin örneklerin yer aldığı brunch büfesi ile IST TOO klasik pazar brunch’larına yeni bir soluk getiriyor. İsteğe göre hazırlanan ıstakoz çeşitlerinden geleneksel kahvaltı lezzetlerine, kebaplardan kömür ateşinde pişirilen ekmek ve pide seçeneklerine kadar brunch deneyimini geniş bir yelpazede sunan IST TOO, 27 Mart Paskalya Şenliği’nde miniklere özel birçok eğlenceli aktivite sunacak. Paskalya kapsamında çocuk oyun alanında palyaço ve Paskalya tavşanı çocukları karşılarken, bir Paskalya geleneği olan yumurta avı ve yumurta boyama yarışması gibi aktiviteler de Paskalya tatilini keyfe dönüştürecek. Ailece neşeli bir gün vadeden Paskalya brunch büfesi, 27 Mart Pazar günü 12:00 ile 15:00 saatleri arasında kişi başı KDV dahil 195 TL. 0 - 6 yaş arası çocuklar için ücretsiz; 7 - 12 yaş arasındakilere ise %50 indirimli.

Akşamüstü Çay Saati’nin Paskalya Ruhuyla Buluşması
Paskalya coşkusunu tam anlamıyla yansıtan Lobby Lounge’da ise Paskalya Bayramı’na özel Akşamüstü Çay Saati boyunca sunulacak görkemli çikolata şöleni büyük küçük herkesi mutlu edecek. Karamel ve çikolata gibi birçok lezzetli aroma ile tatlandırılarak Executive Pastane Şefi Richard Vacher tarafından hazırlanan pasta ve atıştırmalıkların yer aldığı çay saati büfesi 14:30 – 18:30 arasında kişi başı KDV dahil 78 TL.

Executive Pastane Şefi Richard Vacher’den Eşsiz Paskalya Çikolataları
İlkbaharı neşeyle karşılamak için Şef Richard Vacher’in bir diğer sürprizi tasarım çikolatalar ise paskalya ruhunu tam anlamıyla yansıtacak. Fındık, fıstık ve karamelize bademle zenginleştirilmiş sütlü, beyaz ve bitter çikolatalı olarak her damak zevkine uygun çikolata tasarımları yumurta, balık, horoz, zil ve istiridye gibi birbirinden eğlenceli ve şık şekillerde sunulacak. Fransa’nın küçük bir köyü olan Tain L’Hermitage’da üretilen dünyaca ünlü Valrhona çikolatalarını kullanılarak hazırlanan Paskalya çikolataları 1 – 31 Mart arasında 30 ile 90 TL arasında değişen fiyatlarla meraklılarıyla buluşacak.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 275 8888’i arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT