Şehrin İtalyan’ı Carluccio’s Artık Göktürk’te

Şehrin İtalyan’ı Carluccio’s Artık Göktürk’te

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin İtalyan’ı Carluccio’s Artık Göktürk’te

İtalyan Şef Antonio Carluccio’nun kendi adını taşıyan dünyaca ünlü restoranı Carluccio’s, Kanyon’dan sonra Türkiye’deki ikinci şubesini Göktürk’te açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 21, 2014

İtalyan Şef Antonio Carluccio’nun kendi adını taşıyan dünyaca ünlü restoranı Carluccio’s, Kanyon’dan sonra Türkiye’deki ikinci şubesini Göktürk’te açtı.

Türkiye’de ilk şubesini 2012 yılında Kanyon’da açan Carluccio’s, İtalyan lezzetini Göktürk’e de taşıdı. İtalyan mutfağının otantik lezzetlerini gün boyunca restoran, delicatessen, kafe ve gurme marketi ile misafirlerine sunan Carluccio’s, Türkiye’deki ikinci şubesini 2014 yılının ilk ayında Göktürk’te açtı.

Göktürk’ün girişinde yer alan lokasyonu ile Carluccio’s misafirlerini sıcak bir merhaba ile karşılıyor. 87 kişilik iç kapasitesinin yanı sıra restoranın ön ve yan tarafında yer alan bahçesinde ise 55 kişilik oturum kapasitesi ile misafirlerine açık havanın tadını çıkarma imkânı sunuyor.

Renkli dekorasyonu ve rahat ortamı ile Göktürk sakinlerini İtalyan lezzetleri ile buluşturmaya devam eden Carluccio’s, Sicilya doğumlu İtalyan şefi Salvatore Bruni tarafından hazırlanan benzersiz lezzetleri misafirleriyle buluşturuyor. Otantik İtalyan lezzetlerin arasında tadına doyulmayan pizzalar, her güne özel hazırlanan el yapımı makarnalar ve geleneksel Tiramisu yer alıyor.

İtalyan lezzetlerinin yanı sıra çok özel İtalyan şaraplarından oluşan zengin şarap menüsünü de misafirlerinin beğenisine sunan Carluccio’s’da, ülkenin farklı bölgelerinden seçilmiş zengin peynir çeşitleri de şaraplara eşlik ediyor.

Hafta içi 07.30 – 00.00, hafta sonu 09.00 – 00.00 arası açık olan Carluccio’s Göktürk şubesi, sıcak atmosferinde, günün her saati sunduğu otantik İtalyan lezzetleri ile Göktürk’teki İtalyan mutfağı meraklılarının uğrak noktası olacak.

Carluccio’s Göktürk Şubesi;
Adres : Göktürk mah. Kayın sok. NO: 2d-2e Göktürk Eyüp İstanbul
Tel : 0212 322 11 92

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT