Şehrin Merkezinde Bir Lezzet Noktası: Divan Pub Ataşehir

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin Merkezinde Bir Lezzet Noktası: Divan Pub Ataşehir

Ataşehir’in merkezinde, MMM Migros’un hemen yanı başında bulunan Divan Pub Ataşehir, yeni yüzüyle hizmete açıldı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 1, 2011

01.04.2011

Ataşehir’in merkezinde, MMM Migros’un hemen yanı başında bulunan Divan Pub Ataşehir, yeni yüzüyle hizmete açıldı. Şık ve elit atmosferi ile konuklarıyla buluşmayı bekleyen Divan Pub Ataşehir, keyifli sabah kahvaltılarının yanı sıra öğle ve akşam yemekleri için de zengin menü seçenekleri sunuyor.

Ataşehir’in merkezinde, MMM Migros’un hemen yanı başında yer alan Divan Pub Ataşehir, yenilenen dekorasyonu ile hizmete açıldı. Konuklarına zengin menüsünün yanında şık ve elit bir atmosfer de sunan Divan Pub Ataşehir, merkezi konumu ile keyifli sohbetlerin değişilmez adresi olmaya devam ediyor.

Divan Pub Ataşehir, sabah saatlerinin lezzetli kahvaltılarından, öğle ve akşam yemeklerinin tadı damağınızda kalacak yemeklerine uzanan geniş zaman diliminde konuklarına geleneksel Divan konukseverliğini sunmayı amaçlıyor. Şık ve konforlu koltuklarında gazetenizi okurken sabah kahvenizi içebileceğiniz veya arkadaşlarınızla iş çıkışı bir kadeh şarabınızı yudumlayabileceğiniz Divan Pub Ataşehir, sizi hayatın aktığı yere çağırıyor.

İstanbul Divan Pub Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT