Şehrin Merkezinde Kır Düğünü

Şehrin Merkezinde Kır Düğünü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin Merkezinde Kır Düğünü

Kaşıbeyaz’ın deneyimli şefleri ve servis ekibi, Güneydoğu Anadolu Mutfağından, Dünya Mutfağından ya da deniz mahsullerinden seçme mönüler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 13, 2015

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun Florya’da hayata geçirdiği Gala Davet Mekanı, çiftlerin tüm hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. İsterseniz Osmanlı saray ihtişamına sahip bir konseptle isterseniz de kır düğünüyle mutluluğa adım atabilirsiniz.

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte yeni evlenecek çiftler de tatlı bir telaşın içine giriyor. Çiftlerin en büyük hayali de hayatlarının bu özel ve önemli gününü unutulmaz kılabilmek. Kusursuz hizmet anlayışını ilke haline getiren Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, bu özelliğini düğünlere de yansıtıyor. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun Florya’da hayata geçirdiği Gala Davet Mekanı, 500 kişi kapasiteli kapalı alanıyla çiftlere saray atmosferinde bir düğün imkanı sunarken, 1000 kişi kapasiteli açık alanıyla da kır düğünü konseptini sonuna kadar yaşatıyor. Çiftlerin hayallerini kurdukları kusursuz bir düğün için tüm detayların düşünüldüğü Gala Davet Mekanı’nda, gelin ve damat için ayrı kuaför salonları, suit odalar, özel kulisler bulunuyor. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, Güneydoğu Anadolu Mutfağından deniz mahsullerine kadar sunduğu seçkin mönüsünü Gala Davet Mekanı’na da taşıyarak düğünleri, aynı zamanda bir lezzet şölenine dönüştürüyor. Düğün sahibinin tercihine göre Kaşıbeyaz’ın deneyimli şefleri ve servis ekibi, Güneydoğu Anadolu Mutfağından, Dünya Mutfağından ya da deniz mahsullerinden seçme mönüler sunuyor.

Saray atmosferi ve kır düğünü bir arada
Çiftlerin özel günlerini adeta saray atmosferinde gerçekleştirmeleri için masa süslemelerinden ışıklandırmaya, sahne teknolojilerine ve ekipmanlarına kadar tüm detaylar Gala Davet Mekanı’nın uzman kadrosu tarafından planlanıyor. Altın varaklı masa ve sandalye süslemelerinin ön plana çıktığı Gala Davet Mekanı’nın 1000 kişi kapasiteli bahçesi ise özel ışıklandırmaları ve peyzaj çalışmalarıyla çiftlerin hep hayalini kurdukları kır düğünü havasını yaşatıyor. Şehrin merkezinde kır düğünü yapmak istiyorsanız, bu anlamda Gala Davet Mekanı doğru adres! Florya’da, profesyonel ekibi, lezzetleri, masalsı dekorasyonuyla farklı ve ayrıcalıklı düğünlere imza atan Gala Davet Mekanı, evliliğe adım atmak isteyen çiftleri bekliyor. 3 bin metre kare üzerinde kurulu bahçesi, açık ve kapalı çocuk alanı, 400 araçlık otoparkı, şehir ve bahçe manzarasıyla ön plana çıkan Gala Davet Mekanı’nda kişi başı ücret 145-175 TL arasında değişiyor. Bu fiyatın içerisine ses, ışık, belli bir sayıya kadar fotoğraf çekimi, video çekimi ve klasik masa, sandalye süslemesi dahil olmakla birlikte ücretsiz vale hizmeti de sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT