Seraf’ta Bir Anadolu Masalı: Kaburga Dolması

Seraf’ta Bir Anadolu Masalı: Kaburga Dolması

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Seraf’ta Bir Anadolu Masalı: Kaburga Dolması

Efsane Anadolu yemekleri ile İstanbul’un gözde mekanlarından Seraf Restaurant’ın en özel yemeği “Kaburga Dolması”

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 25, 2016

Seraf Restaurant, zengin Anadolu mutfağının efsane yemekleri ile misafirlerini ağırlıyor. Seraf, Anadolu yemeklerinin sırrını biliyor; çünkü her yemeği yöresinden gelen ürünlerle hazırlıyor. Anadolu’nun dört bir yanından gelen ürünler ile müdavimi olacağınız lezzetler en özgün haliyle modern, şık ve sıcak bir atmosferde sunuluyor.

Seraf’ın vazgeçilmez lezzeti, Anadolu mutfağının özel yemeklerinden “Kaburga Dolması” ise sofralara kadim Anadolu’nun tadını getiriyor. Seraf bu lezzeti doğru yakalamak için güneydoğuda doğal ortamda beslenen süt kuzulardan yapıyor. Usta şefin büyük bir incelikle hazırladığı “Kaburga Dolması” dört saat boyunca buharda pişirildikten sonra sofranıza tam anlamıyla görsel şölen olarak geliyor.

Seraf’ın olmazsa olmazları arasında “Beyran Çorbası”, “Sac Tava”, “Keşkekli Kuzu İncik”, “Fırın Gerdan”, “Süryani Usulü İçli Köfte”, satır eti ile hazırlanan kebaplar, birbirinden özel salatalar, şekersiz yapılan tatlılar ve daha birçok lezzet yer alıyor. Şehrin gelişen lokasyonu Mahmutbey’de yer alan restaurant her çeşit damak zevkine yönelik yemekleri ile tadı damaklarda bırakıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT