Seveceğiniz Ne Varsa Hepsi ‘SunDay FunDay’de!

Seveceğiniz Ne Varsa Hepsi ‘SunDay FunDay’de!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Seveceğiniz Ne Varsa Hepsi ‘SunDay FunDay’de!

Le Méridien Istanbul Etiler’in seçkin restoranı La Torre Restaurant yine sıradışı bir brunch konseptiyle misafirlerini ağırlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 12, 2014

Sanat, eğlence ve alışveriş bölgelerine ve eşsiz boğaz hattına yakınlığı ile İstanbul’un yeni destinasyonu Le Méridien Istanbul Etiler’de şimdi herkes SunDay FunDay brunchlarında buluşuyor.

Le Méridien Istanbul Etiler’in seçkin restoranı La Torre Restaurant yine sıradışı bir brunch konseptiyle misafirlerini ağırlıyor. SunDay FunDay Brunch’ta bir hafta sonu keyfinde yaşamak isteyeceğiniz tüm ayrıntılar bir araya getirilmiş. Sevdiklerinizle, ailenizle ve özellikle çocuklarınızla hoşça bir pazar günü geçirebilmeniz için her şey bu brunchta düşünülmüş.

Le Méridien Istanbul Etiler’in üstün hizmet kalitesiyle ve inovatif mutfağıyla misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatan restoranı La Torre’de muhteşem bir kahvaltının yanı sıra tatlı tuzlu ekler, dondurma çeşitleri ve birbirinden renkli kokteyller beğeniniz için hazırlanmış. Ücretsiz çocuk bakım hizmetinin de sunulduğu brunchta pamuk şekerler, çizgi filmler La Torre’nin minik konuklarını bekliyor. Her Pazar 11.30-15.00 saatleri arasında katılabileceğiniz ve 110 TL’ye rezervasyon yaptırabileceğiniz SunDay FunDay brunchları ile artık hafta sonlarınız daha renkli geçecek.

Le Méridien Istanbul Etiler
Bilgi ve Rezervasyon için Tel: 0212 384 03 50
lemeridienistanbul.com/tr/restoran

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT