Sevgililer Günü'nde Butik Pasta...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü'nde Butik Pasta...

Pastacı Rapunsel Sevgililer Günü için pasta, cupcake ve kurabiye siparişleri almaya başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 25, 2012

25.01.2012

Sevgililer Günü için sevgiliye alınacak en özel hediye: Pasta. Pastacı Rapunsel Sevgililer Günü için pasta, cupcake ve kurabiye siparişleri almaya başladı. K

işiye özel pastalarıyla dikkat çeken “Pastacı Rapunsel” Didem Özcan, tüm pastalarını el yapımı olarak anne usulü pandispanya, ev yapımı krema ve İsviçre çikolatası ile yapıyor.

Pastacı Rapunsel pastalarına cupcakeler, kekler ve yine özel temalı kurabiyeler de eşlik ediyor. Doğum günleri, diş buğdayı, partiler gibi özel anlara ayrı temalarda ürünler hazırlayan Özcan pasta, kurabiye ve cupcakelerini bu kez Sevgililer Günü'ne özel hazırladı.

Pastacı Rapunsel'e ulaşarak Sevgililer Günü pasta, cupcake ve kurabiyeleri ya da kişiye özel temalı diğer pastalardan isteyenlerin pastacirapunsel.com ya da pastacirapunsel.wordpress.com adresine tıklamaları, 0 506 657 9488 numaralı telefonu aramaları veya pastacirapunsel@gmail.com adresine mail atmaları yeterli.

Telefon: 0506 657 94 88
Web: pastacirapunsel.wordpress.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT