Sevgililer Günü’nde Sevdiklerinizin Kalbini Le Creuset ile Çalın!

Sevgililer Günü’nde Sevdiklerinizin Kalbini Le Creuset ile Çalın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’nde Sevdiklerinizin Kalbini Le Creuset ile Çalın!

1925 yılında Kuzey Fransa’nın Fresnoy-le-Grand kasabasında doğan Le Creuset, kalp şekilli özel tasarımlarıyla Sevgililer Günü’nde de fark yaratıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2018

Gökkuşağı renkleri serisinin en sevilen renklerinden kirazın aşka bürünmüş hali ile Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize en leziz tarifleri pişirin, aşkınıza lezzet katın!

Heyecan ve enerjiyi artıran kiraz rengi, Sevgililer Günü ruhunu en romantik şekilde yansıtan renk olma özelliği taşıyor. Mum ışığında başbaşa yiyeceğiniz bir akşam yemeğinde kalp tasarımlı ve kiraz renkli Le Creuset ürünleri, yemeklerinize özel bir hava katarak size unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatmayı vadediyor.

Tamamen el işçiliği ile renklendirilen ve cıvıl cıvıl renk skalasıyla mutfağınıza enerji katan Le Creuset tencereleri, çeşitli şekil ve işlevsellikleri ile kullanıcılarına birçok kullanım kolaylığı ve alternatifi sunuyor. Döküm demir ısıyı olağanüstü bir şekilde muhafaza ederken yemekleriniz uzun süre sıcacık kalıyor.

Le Creuset’in döküm demir fondü seti ise, romantik akşam yemeğinizin tamamlayıcısı oluyor. Fondü seti ile evinizin rahat ortamında, ister çikolata isterseniz peyniri eriterek ortaya çıkan mükemmel lezzeti sevgilinizle paylaşabilirsiniz.

Le Creuset, Sevgililer Günü’ne özel hazırlayacağınız akşam yemeğini benzersiz kılmak ve romantizmi kutlamak için özel bir menü öneriyor. Siz de sevdiklerinizi, Le Creuset ile hazırladığınız yemeklerle şımartın!

Le Creuset ürünleri City’s ve Palladium AVM’lerindeki mağazalarında ve https://www.lecreuset.com.tr/ adresinde sizleri bekliyor. Le Creuset’i @lecreusetturkey instagram hesabı üzerinden de takip edebilirsiniz.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT