Sevgililer Günü’nü Divan Ayrıcalığı ile Kutlayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’nü Divan Ayrıcalığı ile Kutlayın

Divan’ın klasikleşmiş seçkin hizmet anlayışının tadını çıkarmak ve unutamayacakları bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenler için Divan Otelleri mükemmel tercihler sunuyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2011

14.02.2011

Türk otelciliğinin lideri Divan Otelleri, misafirlerine 14 Şubat 2011 Sevgililer Günü için romantizmle dolu unutamayacakları sürprizler hazırladı. Divan’ın klasikleşmiş seçkin hizmet anlayışının tadını çıkarmak ve unutamayacakları bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenler için Divan Otelleri mükemmel tercihler sunuyor…

Turizm ve konaklama sektöründe kaliteli ve güleryüzlü hizmet, misafir memnuniyeti ve konfor denince ilk akla gelen markaların başında yer alan Divan Otelleri, misafirlerini Sevgililer Günü için hazırlamış olduğu sürprizlerle dolu paketlerle ağırlıyor.

Şehrin en yeni ve en heyecan verici mekânlarından biri olan Divan İstanbul Asia’nın bünyesinde iki a la carte restaurant, üç bar, iç huzurunuzu bulmanıza yardımcı olacak son derece konforlu olan Nerolie Spa & Fitness Merkezi bulunuyor.

Divan İstanbul Asia Sevgililer Günü için konaklamalı ve konaklamasız olarak çiftlere iki ayrı paket sunuyor. Divan İstanbul Asia’nın konaklamasız Sevgililer Günü akşam yemeği içerisinde; Adalar ve Marmara Denizi Manzaralı Roof Restaurant & Bar’da Sevgililer Günü için özenle hazırlanmış aşk menüsü bulunuyor. Sevgililere, yemek boyunca Ayla & Serkan Ünlü çifti canlı performansları ve en güzel aşk şarkıları ile eşlik ediyor. Divan İstanbul Asia’nın konaklamasız akşam yemeği paketi KDV dahil 75 €.

Divan İstanbul Asia’nın konaklamalı Sevgililer Günü paketi içerisinde Adalar ve Marmara Denizi Manzaralı Roof Restaurant&Bar’da, Ayla&Serkan Ünlü çiftinin en güzel aşk şarkıları eşliğinde sevgililer günü için özenle hazırlanmış aşk menüsü çerçevesinde romantik bir akşam yemeği bulunuyor.

15 Şubat sabahı açık büfe kahvaltı da pakete dahil. Ayrıca Nerolie Fitness&Spa Merkezi uzman terapistlerinin uygulayacağı masajlarda konaklayan misafirlere yüzde 25 indirim yapılacak. Misafirlere otelin barında hoş geldiniz içkisi ve deniz manzaralı odalarda konaklama imkanı da sunulacak. Çift kişilik odada konaklama ve sevgililer günü yemeğinin fiyatı KDV dahil 225 €. Paket 13-14 Şubat tarihleri arasında iki kişilik konaklamalar için geçerli.

Adres: E5 Karayolu üzeri No:209 Üst Kaynarca Pendik 34899 İstanbul
Telefon: 0216 625 00 00
Web: www.divan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT