Sevgililer Gününüzü, Sanatın ve Tabiatın Buluşma Noktası Hotel Caeli’de Kutlayın!

Sevgililer Gününüzü, Sanatın ve Tabiatın Buluşma Noktası Hotel Caeli’de Kutlayın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Gününüzü, Sanatın ve Tabiatın Buluşma Noktası Hotel Caeli’de Kutlayın!

Gelibolu yarım adasının tarihsel ve doğal güzellikleri ile dolu toprakları üzerinde, Eceabat ilçesinin Kumköy mevkiinde Vinero Bağcılık bünyesinde yer alan Hotel Caeli, Sevgililer Gününe özel programı ile misafirlerine keyifli ve lezzet dolu bir deneyim sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2017

Tabiat ve sanatın buluşma noktası Hotel Caeli, Gelibolu yarım adasının tarihsel ve doğal güzellikleri ile dolu toprakları üzerinde, Eceabat ilçesinin Kumköy mevkiinde yer alıyor.

Uçsuz bucaksız üzüm bağları arasında konumlanan Hotel Caeli’de, sevgilileri doğayla iç içe, etkileyici ve dingin atmosferi ile eşsiz bir bağ oteli deneyimi bekliyor.

Şehir hayatının stresinden uzakta huzuru verici atmosferi ile dikkat çeken Hotel Caeli, Sevgililer Günü haftasına özel bir program hazırladı.

Sade ve sanatsal lüks anlayışıyla tasarlanan Hotel Caeli, 10-19 Şubat Sevgililer Haftası boyunca “Love&Dine” ve “Love&Dine&More Paketleri ile sevgilileri özel ayrıcalıkları ile şaşırtacak.

Her köşesinde sanatsal detayların bulunduğu ve dünyaca ünlü birçok sanatçının eserinin yer aldığı Hotel Caeli’nin girişinden itibaren sevgilileri özel kokteyl ve ikramları ile romantik bir ortam bekliyor.

Hotel Caeli’nin içerisinde yer alan üzüm bağları, gölet ve orman manzaralı Winter Garden Restaurant‘da ise, sevgililer “Şefin Romantik Akşam Yemeği menüsü ile bir lezzet şölenine tanık olacaklar.

Ayrıca sevgililer, uçsuz bucaksız bağlar içerisinde yer alan Porta Caeli üretim tesislerinde ayrıcalıklı bir gezi deneyimi yaşayacaklar.

SevgililerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT