Sevginizi ve Aşkınızı 10 Karaköy’ün Tarihi Atmosferinde Taçlandırın

Sevginizi ve Aşkınızı 10 Karaköy’ün Tarihi Atmosferinde Taçlandırın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevginizi ve Aşkınızı 10 Karaköy’ün Tarihi Atmosferinde Taçlandırın

Sevgililer Günü’ne özel konaklama paketi ve restoranında bu güne özel hazırlanan menüsü ile bütün bir yıla yayılan aşkınızı 14 Şubat günü taçlandırmak için hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 17, 2018

10 karaköy, Sevgililer Günü’ne özel konaklama paketi ve restoranında bu güne özel hazırlanan menüsü ile bütün bir yıla yayılan aşkınızı 14 Şubat günü taçlandırmak için hazır. Bu özel gün için hazırlanan lezzetli menü ve konaklama paketleriyle size sadece 10 karaköy’ün muhteşem atmosferinde aşkınızın keyfini çıkartmak kalıyor.

Kupaj Restaurant & Bar

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Şef Kaan Arığ tarafından hazırlanan menü, Mor Havuç ve Elma Çorbası ile başlıyor, istiridye Rockefeller ve Dana Bonfile ile devam ediyor, son olarak Çilekli Cheesecake ile hem göze hem damağa hitap eden bir akşam yemeği ile 10 Karaköy’ün tarihi ambiansında romantik bir kaçamak yapmanın tadını çıkartabilirsiniz.

Özel Bir Gecenin Sabahına Uyanmak İsteyenlere Özel Konaklama Paketi

Güzel bir yemeğin ardından İstanbul’un en iyi butik oteli olan 10 Karaköy’de konaklamaya ne dersiniz? Kutlamanıza eşlik edecek şampanyanın size 10 Karaköy tarafından ikram olarak sunulduğu, sabahında keyifli bir kahvaltının da dahil olduğu konaklama paketi hakkında bilgi almak ve rezervasyon yapmak için 0212 703 33 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT