Sheraton Ataköy’ den Babalar Günü’ne Özel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sheraton Ataköy’ den Babalar Günü’ne Özel

Sheraton İstanbul Ataköy, 17 Haziran’da babası ile özel bir gün geçirmek isteyenleri açık havada brunch keyfine davet ediyor. Ailesi ile gelen babalar, Sheraton İstanbul Ataköy’ün misafiri olarak ağırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 11, 2012

11.06.2012

Sheraton İstanbul Ataköy, 17 Haziran’da babası ile özel bir gün geçirmek isteyenleri açık havada brunch keyfine davet ediyor. Ailesi ile gelen babalar, Sheraton İstanbul Ataköy’ün misafiri olarak ağırlanıyor.

Sheraton İstanbul Ataköy, 17 Haziran 2012 Babalar Günü’nü babasına ayırmak, babasıyla bu özel günde keyifli ve lezzet dolu bir gün paylaşmak isteyenler için brunch düzenliyor. Brunch, otel bahçesindeki tarihi ‘baruthane’ üzerine kurulu Mey Türk’te yeşillikler içinde 11:30 – 15:00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Babalar Günü’nü Brunch ile Daha Da Özel Kılın

Babanızla birlikte geçrieceğiniz bu özel günü daha da özel kılan Sheraton İstanbul Ataköy’ün executive şeflerinin hazırladığı lezzetlerden oluşan brunchın fiyatı kişi başı 70 TL. Bruncha ailesi ile gelen babalar, Sheraton İstanbul Ataköy’ün misafiri olarak ağırlanıyor.

Positive SPA’dan Babalara Özel İndirim

Sheraton İstanbul Ataköy bünyesindeki Positive SPA, Babalar Günü’nde yalnızca babalara özel olarak belli masajlarda ve havuz kullanımlarında rezervasyon yaptırılması koşulu ile yüzde 20 indirim hediye ediyor.

Türk ve uluslararası lezzetlerin sergileneceği açık büfe brunch ve spa keyfi ile unutulmaz bir gün geçirmek istiyorsanız rezervasyonunuzu şimdiden yaptırın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT