Şişmanlatmayan Gurme İtalyan Pizzası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şişmanlatmayan Gurme İtalyan Pizzası

“Çok iyi pizza, çok iyi fiyat” sloganıyla gurme İtalyan pizzasına yeni bir boyut kazandıran Bafetto, Bağdat Caddesi’nde hizmet veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 20, 2013

İtalyan pizzasında yeni konsept “Bafetto”

“Çok iyi pizza, çok iyi fiyat” sloganıyla gurme İtalyan pizzasına yeni bir boyut kazandıran Bafetto, Bağdat Caddesi’nde hizmet veriyor.

Gerçek İtalyan pizzasını çok iyi fiyata sunan Bafetto, Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal’da açıldı. İtalya’nın en iyi pizza ustalarından alınan eğitimlerle oluşturulan pizza hamuru, en az 48 saat mayalandırmada bekletildiği için hiç yemediğiniz kadar hafif. Bu hafif ve kağıt incelediğindeki hamur, İtalya’dan getirtilen özel sosun taze domates ve baharatlarla harmanlanmasıyla oluşan karışım ile birleşiyor. Üzerine koyulan mozzarella ve kaliteli malzemelerle ortaya çıkan pizza lezzetiyle fark yaratıyor.

Karpuzlusu bile var!
Butik pizza restoranı olarak hizmet veren Bafetto’nun menüsünde birbirinden lezzetli pek çok pizza çeşidi bulunuyor. Herkesin damak tadına uyacak yaklaşık 25 farklı pizzası bulunan Bafetto, özel tatlarıyla da dikkat çekiyor. Yaza özel olarak hazırlanan karpuzlu pizza, çekirdeği çıkarılmış karpuz, hellim peyniri ve özel bir sosla hazırlanıyor. Tatlı olarak da tercih edebileceğiniz, Nutella ve muzlu pizza öne çıkıyor.

Hem hesaplı hem gurme
Bafetto lezzet ve kalitenin yanı sıra fiyat konusunda da oldukça iddialı. Gurme İtalyan pizzasını çok iyi fiyata sunan Bafetto’da pizzalar 9,90 TL’den başlıyor ve sadece 19,90 TL’ye kadar uzanıyor. Böylece nefis İtalyan pizzalarının bir gurme lezzetinden çıkartılıp daha geniş bir kesime ulaştırılması hedefleniyor.

Bu pizzalar şişmanlatmıyor
Bafetto ‘pizza şişmanlatır’ algısını kırmayı hedefliyor. Kağıt inceliğindeki hamuru özel bir formülle hazırlayan Bafetto’nun pizzaları hem sağlıklı hem de diğer pizzalara oranla düşük kalorili. Tüm pizzalarda tam buğday hamuru seçeneği de bulunuyor.

10 dakikada hazır
Sıcak, rahat ve keyifli bir mekan yaratmak amacıyla tasarlanan Bafetto’da pizzalar, sipariş verildikten 10 dakika içerisinde servis edilebiliyor. Pizza sektöründe 25 yıllık deneyimin ardından İtalya’nın en ünlü pizza ustalarıyla çalışan mekanın işletmecisi Burak Sümer, “Türkiye’de çok iyi bir fiyata, hızlı bir şekilde servis edilen gurme pizza bulmak imkansız. Biz de bu düşünceden yola çıkarak İtalyanların pizzaya bakış açısını Türkiye’ye uyarlamak istedik. Artık herkes gerçek İtalyan pizzasını tadabilecek” dedi.

İlk şubesi Bağdat Caddesi’nde açılan Bafetto, 2013 yılı sonuna kadar restoran sayısını 5’e çıkarmayı hedefliyor. Siz de şehrin en İtalyan pizzasını tatmak ve keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, haftanın her günü 11:00 - 24:00 saatleri arasında hizmet veren Bafetto’ya muhakkak uğrayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT