Sodexo Kart Sahipleri Mcdonald’s’tan Mangalburger’i İndirimli Alacak

Sodexo Kart Sahipleri Mcdonald’s’tan Mangalburger’i İndirimli Alacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sodexo Kart Sahipleri Mcdonald’s’tan Mangalburger’i İndirimli Alacak

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri’nin Sodexo Club çatısı altında McDonald’s ile yaptığı iş birliğiyle Sodexo kart sahipleri Mangalburger menüyü sadece 11.95 TL’ye alabilecekler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 18, 2017

Yaşam kalitesi hizmetlerinde dünya lideri Sodexo, McDonald's ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında yeni bir kampanya sunuyor. Sodexo kart sahipleri McDonald’s şubelerinde orta boy Mangalburger menüyü sadece 11.95 TL’ye alabilecekler. Kampanya kapsamında tüm Türkiye çapında seçili McDonald's şubelerinde Nisan ayının sonuna kadar indirimli menü alınabilecek.

Sodexo, tüketicilerine avantajlı satınalma imkanı sunmak ve indirimler sağlamak için birçok farklı sektörün öncü firmasıyla marka ortaklıkları gerçekleştiriyor ve bu ortaklıkları Sodexo Club çatısı altında tüm paydaşlarına sunuyor. Bunlardan biri olan McDonald's işbirliği ile Sodexo kullanıcılarına ayrıcalıklı bir dünya sunmak istediklerini belirten Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Türkiye Pazarlama Direktörü Hüseyin Yargı "çeşitli sektörlerden birçok marka ile yaptığımız iş birlikleri ve sunduğumuz ayrıcalıklı fırsatlarla müşterilerimizin, üye iş yerlerimizin ve tüketicilerimizin ihtiyaçlarına daha fazla cevap vermeyi, onların iş süreçlerini kolaylaştırmayı, çalışanlarının yaşam kalitelerini daha da yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT