Sonbahar Rudolf’ta Benzersiz Lezzetlerle Buluşuyor

Sonbahar Rudolf’ta Benzersiz Lezzetlerle Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sonbahar Rudolf’ta Benzersiz Lezzetlerle Buluşuyor

İstanbul’un en popüler mekanı Rudolf, sonbaharın hüznünü lezzet şölenine dönüştüren yepyeni bir akşam menüsü hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 7, 2015

Yeni lezzetler keşfetmeyi sevenler için Rudolf’ta her öğün eşsiz bir deneyim

İstanbul’un en popüler mekanı Rudolf, sonbaharın hüznünü lezzet şölenine dönüştüren yepyeni bir akşam menüsü hazırladı. 10 Karaköy, A Morgans Original’in içerisinde konumlanan Rudolf, daha az malzemeye odaklanarak yaratılan özgün tatlar ile konuklarını ağırlıyor.

Mutfak ve yemek sanatına bambaşka bir boyut getiren Rudolf, cesur yemeklerin başrolde olduğu bir akşam yemeği menüsü ile yine fark yaratıyor. Her ögüne tat ve duygu katmayı amaçlayan Rudolf daha az malzeme ile daha çok lezzet vurgusu yaptığı menüsüyle dikkat çekiyor.

Fransız, Hollanda, Alman, İngiliz, Türk, Endonezya, Thai ve Cajun mutfakları konusunda büyük deneyimlere sahip olan ve birçok ödül ve madalya ile taçlandırılan dünyaca ünlü şef Rudolf Van Nunen’in hazırladığı menüsünde; sıcak başlangıçlar, salatalar, çorbalar, makarnalar, balık ve et çeşitleri, tatlı ve peynir seçenekleri farklı damak zevklerine hitap ediyor.

Sonbahara tat katan sunumlar…

Rudolf’un sonbahar menüsünde; İskenderun Karidesli İçel Patlıcan Sufle, Fethiye “Tangala” Ilık Keçi Peyniri, Kömür Izgarasında Deniz Tarağı ve Kavrulmuş Kinoa Salatası, Manchego Peynirli Hindiba Salatası, Baharatlı Velute Çorba, Burrata ile “Jiro Ono” Balıkçı Çorbası, “Alaaddin” Çikolota Konsome, Deniz Tarağı “Risotto”, “Garganelli” Milano, Porcini Mushroom “Ravioli”, Ege Olta Levreği, Çay Ceketinde Olta Lagos’u, Ağır Ateşte Pişmiş Mersin Balığı “Ru-Ra, Ördek Bacağı “Confit” “Pave”, Madagaskar Yeşil Tane Biber Ceketinde Ege Dana Bonfile, “Grand Pot-Au-Feu” “Rudolf”, “Orange Bitter” ile Marine Edilmiş Ananas “Carpaccio”, “Rudolf” %74 Çikolatalı Cheese Cake , Elma Senfonisi, Van Gogh gibi çok özel lezzetler yer alıyor.

Rudolf’un Dokunuşu ile Tadım Menüsü’nde ise; Sote Edilmiş Deniz Tarağı “Victoria”, “Alaaddin” Yasemin Çayı “Consommé”, Dişi Ördek Göğsü “So Good”, Galata Kulesi gibi enfes tatlar lezzet kaşiflerini bekliyor.

*Rezervasyon için
Adres: Kemeraltı Cad. No:10 34425 Karaköy / İstanbul
Websitesi: www.rudolfkarakoy.com.tr
Telefon: 0212 703 33 25

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT