Sonbaharın En Lezzetli Habercisi Pumpkin Spice Latte

Sonbaharın En Lezzetli Habercisi Pumpkin Spice Latte

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sonbaharın En Lezzetli Habercisi Pumpkin Spice Latte

Sonbaharın müjdeleyicisi efsane lezzet Pumpkin Spice Latte sevenlerini daha fazla bekletmiyor ve tüm sonbahar dönemi boyunca Starbucklar’da yerini alıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 16, 2016

Sonbaharın müjdeleyicisi efsane lezzet Pumpkin Spice Latte sevenlerini daha fazla bekletmiyor ve tüm sonbahar dönemi boyunca Starbucklar’da yerini alıyor! Üstelik Pumpkin Spice Latte ilk kez Frappuccino olarak soğuk kahve tutkunlarıyla da buluşuyor!

Sonbaharın en özlenen lezzeti Pumpkin Spice Latte, gerçek balkabaklı özel sosuyla yeniden hayranlarıyla buluşuyor. Kasım ayı sonuna kadar Starbucks menülerinde yer alacak benzersiz tat, espresso ile buharda ısıtılmış sütün; tarçın, mini Hindistan cevizi, karanfil ve balkabağı turtası çeşnisi ile buluşmasıyla ortaya çıkıyor.

Sonbaharın simgesi haline gelen ikonik lezzet Pumpkin Spice Latte, kahve eşliğinde günün yorgunluğunu atmak, serin günlerde sıcak bir ortamda arkadaşlarıyla sohbet etmek isteyenlerin en gözde tercihleri arasında.

Gerçek Balkabağı Karışımının Frappuccino ile Eşsiz Buluşması!
Bu yıl Starbucks’ın vazgeçilmez klasiği Frappuccino 2 yeni sürprizle sonbaharı karşılıyor. İlki Frappucciono Roast; süt, Pumpkin Spice sosu, buz, kahve frappuccino özü, çırpılmış krema ve Pumpkin Spice süslemesi ile muhteşem bir karışımla meydana gelen Pumpkin Spice Frappuccino, diğer muhteşem karışım ise; süt, Pumpkin Spice sosu, buz, krema Frappuccino özü, çırpılmış krema ve Pumpkin Spice süslemesi ile Pumpkin Spice Cream Frappuccino!

Starbuckslar’da Balkabağı Esintileri!
Bu sonbahar balkabağı esintileri Pumpkin Spice Latte ve Frappuccino’nun yanı sıra döneme özel Balkabaklı Cheesecake’le devam ediyor. Starbucks sonbaharın gelişini özel tasarım bardaklarıyla kutlarken, tüm partnerler de sonbahar temalı önlükleriyle kahve keyfinize renk katıyor!

www.starbucks.com.tr
www.facebook.com/StarbucksTurkiye
www.twitter.com/StarbucksTR
www.instagram.com/Starbucks_tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT