Starbucks’a Bahar Yeni Lezzetlerle Geldi!

Starbucks’a Bahar Yeni Lezzetlerle Geldi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Starbucks’a Bahar Yeni Lezzetlerle Geldi!

Benzersiz kokusu ve tadı uzun süre damakta kalan aromasıyla vanilya sevenleri kendisine aşık edecek Vanilya Bean Macchiato bahar sezonunda ilk kez kahve severlerin beğenisine sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 17, 2016

Starbucks’ta bahar coşkusu!

İlkbaharın ilk günleriyle birlikte toprak uyanmaya, renkler de doğanın canlanışına eşlik etmeye başladı.

İçimizi tarif edilemez bir enerjinin doldurduğu bugünlerde Starbucks da kahve tutkunları için sürprizler hazırladı.

Efsaneleşen Macchiatoları arasına Vanilla Bean’i ekleyen Starbucks, baharın gelişini, dünyanın en değerli kahvelerinden biri olan Peru Origin Espresso ile kutluyor…

Starbucks, baharın hepimize yaşattığı yeniden canlanma duygusuna, yeni menüsüyle eşlik ediyor. Bahar döneminde Vanilla Bean ile Macchiato ailesini büyüten Starbucks, ayrıca tüm kahve meraklılarını, dünyanın en değerli kahvelerinden biri olan Peru Origin Espresso ile baharın tadını çıkarmaya davet ediyor.

Machiato’nun Vanilyayla Dansı!
Vanilya şurubu ve espressonun sütle buluşmasından doğan Macchiato, Caramel aromasıyla yıllardır Starbucks severlerin favori içecekleri arasında yer alıyor. Starbucks bu yıl menüsünü iki yeni lezzetle zenginleştiriyor. Benzersiz kokusu ve tadı uzun süre damakta kalan aromasıyla vanilya sevenleri kendisine aşık edecek Vanilya Bean Macchiato bahar sezonunda ilk kez kahve severlerin beğenisine sunuluyor.

Starbucks’ta Peru Rüzgârları Esecek!
Starbucks, bu bahar döneminde sizi bir başka yeni lezzet olan Peru Origin Essresso ile tanıştırıyor. Starbucks’ın bahar dönemine özel kahvesi Peru Origin Espresso, İnka İmparatorluğu’nun kalbi sayılan Cusco bölgesindeki verimli arazilerde yetişen kahve çekirdeklerinden yapılıyor. Özellikle latte ve flat white içeceklerine farklı bir lezzet katan Peru Origin Espresso, fındık ve çikolata tatlarıyla benzersiz bir uyum yakalıyor. Peru’nun kültürel dokusunun bir yansıması niteliğindeki bu özel kahve, Peru’nun milli kuşu olan Rupicola Peruviana simgesiyle karşımıza çıkıyor.

Starbucks’ta bahar coşkusu yaşatan Vanilla Bean ve Peru Origin Espresso’dan hangisini seçeceğiniz ise tamamen sizin damak tadınıza kalıyor.

www.starbucks.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT