Sultanlara Layık İftar Menüleri

Sultanlara Layık İftar Menüleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sultanlara Layık İftar Menüleri

Hilton İstanbul Bomonti’nin İstanbul’un önde gelen lezzet durakları arasında yer alan restoranı “the globe”, Ramazan’ı geleneksel lezzetleri modern dokunuşlarla sunan özel iftar menüleriyle karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 18, 2014

Usta şeflerin yönetiminde İstanbul’u dünya lezzetleriyle buluşturan “the globe”, Ramazan menüleriyle geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağının en özel tatlarını konuklarına sunmaya hazırlanıyor.

Hilton İstanbul Bomonti’nin İstanbul’un önde gelen lezzet durakları arasında yer alan restoranı “the globe”, Ramazan’ı geleneksel lezzetleri modern dokunuşlarla sunan özel iftar menüleriyle karşılıyor.

Ödüllü şef Yannis Manikis’in yönetiminde, 80 kişilik dev bir şef kadrosuna ev sahipliği yapan “the globe”, Ramazan boyunca her gün farklı bir menüyle konuklarını ağırlayacak.

Ramazan bereketine yakışır nitelikteki menüler, başlangıç aşamasında sucuk ve pastırmadan hurmaya, cevizli Çerkez tavuğundan, dolma çeşitlerine zengin iftariyelik seçenekleri sunacak. Ardından demirhindi şerbeti ve Akide şerbeti gibi geleneksel Osmanlı şerbetleri, çorbalar ve salatalar konuklarla buluşacak.

Unutulmayacak Bir Lezzet Deneyimi
Bir sonraki aşamada ise etli pazı sarma, su böreği, içli köfte, mantı gibi Türk mutfağının sevilen tatları ile lezzet deneyimi bir adım ileri taşınacak ve sofralar hünerli şeflerin hazırladığı ana yemekler için hazırlanacak.

Hünkarbeğendi, Piliç Topkapı, kuzu incik, dana külbastı, kaşarlı ızgara köfte... “the globe”un iftar menüleri, ana yemekleriyle tüm konuklarına unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatacak.

“the globe”un Ramazan menüleri, tatlılarıyla da göz dolduracak. Güllü Osmanlı şerbeti içerisinde mevsim meyveleri, su muhallebisi ve kaymaklı dondurma ile birlikte sunulan Helatiye, kaymaklı ekmek kadayıfı ve Ramazan’ın vazgeçilmezi güllaç, restoranın sunacağı tatlılardan yalnızca birkaçı... Tatlının ardından ise iftar menüsü meyve tabağı ile tamamlanacak.

“the globe”un iftar menüleri, Ramazan boyunca kişi başı 88 TL’lik fiyattan konuklara sunulacak.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: 0212 708 3142

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT