Tadı Damağınızda İzmir Aklınızda Kalsın!

Tadı Damağınızda İzmir Aklınızda Kalsın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tadı Damağınızda İzmir Aklınızda Kalsın!

Ortalama 130-140 gramdan oluşan çöp şişi deneyebileceğiniz gibi özel baharatlarla hazırlanan çöp şiş spesiyalinin de tadına bakabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 21, 2014

Ah şu İzmir’in kızları ne çok şarkıya söz olmuş, ne çok şiire dize olmuştur. Fakat İzmir denilince akıllara sadece göz kamaştıran güzellik, deniz kokusu, güneşli havası gelmez birbirinden lezzetli yemekleri özellikle de damaklarda tadını bırakan çöp şişi gelir.

Trenle seyahatin zorunlu olduğu yıllarda istasyonlarda beş dakikalık molalarda keşfedilmiş çöp şiş. Vakit darlığı nedeniyle de ızgaraya atıldığında çok kısa sürede pişebilmesi için etleri çok minik doğranıp, tahta kargılara dizilmiş. Kısacası çöp şiş, Türk işi fast food türünün eskilerinden biri. Her bir şişe ayrı bir özenle dizilen lezzetiyle size İzmir’in güzelliklerini hatırlatan çöp şişi bir de Çöpçü’den yediğinizde tadını unutmak mümkün müdür? Ege’nin çöp şişini en iyi şekilde sunan, hızlı bir biçimde büyüyerek farkını kanıtlayan Çöpçü’nün başarısı ise etinin farkından geliyor. Ürünlerinde Trakya ve Marmara'dan özellikle Balıkesir'den alınan düve eti kullanılıyor. Düvenin de yumuşak butları olan yumurta sokum ve tranç bölgelerinden çöp şiş yapılıyor. Etler kendilerine ait üretim tesislerinde kesiliyor, hijyenik soğutma ortamlarında yeteri sürede bekledikten sonra hazırlanıyor ve sonrasında Çöpçü’nün kendi frigo araçları ile şubelere gönderiliyor.

Bir yol hikayesi olarak başlayan bugün 22 şubesiyle misafirlerine hizmet veren Çöpçü Restoranlar, hem hizmetleri hem de yemekleriyle vazgeçilmez olmayı başarmanın haklı gururunu yaşıyor. Sağlıklı beslenmenin gündemde olduğu bugünlerde ızgara seçenekleriyle de ilk tercihler arasında yer alan Çöpçü’de hem damak tadınızdan vazgeçmeyecek hem de kilolara davetiye çıkarmayacaksınız.

Ortalama 130-140 gramdan oluşan çöp şişi deneyebileceğiniz gibi özel baharatlarla hazırlanan çöp şiş spesiyalinin de tadına bakabilirsiniz. Eğer lezzetli etlerin tadına varmak, Ege’nin hafif esen rüzgarlarının ardından sakinliğe kavuşmak biraz da bildiğiniz bir tadı farklı sunumlarla keşfetmek istiyorsanız Çöpçü Restoranları ziyaret etmekte geç kalmayın. Lezzetin keyfini doya doya çıkarın!

Çöp Şiş: 17 TL

www.copcu.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT