Tadında Anadolu Yerli Malı Haftası’nı Kutluyor

Tadında Anadolu Yerli Malı Haftası’nı Kutluyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tadında Anadolu Yerli Malı Haftası’nı Kutluyor

Bu toprakların sunduğu zenginliklerin kıymetini bilen Tadında Anadolu, 12-18 Aralık tarihleri arasında tüm restoranlarında Yerli Malı Haftası’nı kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2016

Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş geleneksel ürünlerini ve lezzetlerini günümüze taşıyan Tadında Anadolu, ‘Yerli Malı Haftası’nı kutluyor. Yerli malı kullanmanın önemi bilen ve yerel üretimi destekleyen Tadında Anadolu, Yerli Malı Haftası vesilesiyle 12-18 Aralık tarihleri arasında restoranlarını ziyaret eden misafirlerine; armuttan hurmaya, kestaneden fıstığa, leblebiden nara her biri yöresinden gelen birçok lezzeti ikram ediyor. Tadında Anadolu, taptaze meyveler, minik keselerde sunulan lezzetli kuruyemişlerle, herkesi bu toprakların bereketini paylaşmaya davet ediyor.

Tadında Anadolu raflarında yöresel gazozlar, şerbetler, yöresel çay ve kahveler, pişmaniye, cezerye, tarhana, lokum, doğal marmelat ve reçeller peynir, zeytin ve zeytinyağı gibi Türkiye’nin 60 şehrinden gelen 600’den fazla ürün bulunuyor.

Tadında Anadolu İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Milas Bodrum Havalimanı, Yenikapı İDO Hızlı Feribot İskelesi, Yalova İDO Hızlı Feribot İskelesi, Bursa Güzelyalı İDO Hızlı Feribot İskelesi, UNIQ İstanbul ve Capitol AVM’de hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT