TAPS Bebek’den Muhteşem Yeni Yıl Partisi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri TAPS Bebek’den Muhteşem Yeni Yıl Partisi

Özel üretim biraları ve seçkin dünya mutfağıyla Bebek’de hizmet vermeye başlayan TAPS Bebek, 2013 yılına muhteşem bir yeni yıl partisiyle girmeye hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 12, 2012

Özel üretim biraları ve seçkin dünya mutfağıyla Bebek’de hizmet vermeye başlayan TAPS Bebek, 2013 yılına muhteşem bir yeni yıl partisiyle girmeye hazırlanıyor. Özel olarak dizayn edilen yeni yıl dekoru ve “djataemre”nin müziklerinin eşlik edeceği yılbaşı partisinin menüsü ise o geceye özel hazırlandı.

Türkiye’nin ilk ve tek Brewery ve Restaurant konsepti TAPS’in Bebek şubesi yeni yıla muhteşem bir partiyle “Merhaba” diyecek. Eşsiz boğaz manzarası olan 3 katlı yalısında eğlencenin, lezzetin ve keyfin yeni adresi olan TAPS Bebek, yeni yıl partisinde de taze biralarını ve iddialı mutfağını konuklarının beğenisine sunacak.

Yeni Yıla Eşsiz Boğaz Manzarasıyla Merhaba
Tüm katlardan izlenebilen eşsiz boğaz manzarası ve özenle dekore edilen iç ve dış tasarımıyla bölgenin en özel mekanlarından biri olan TAPS Bebek, yılbaşı partisine özel olarak dizayn edilecek. Gecenin müziklerini ise “djataemre” yapacak.

Geceye Özel Yılbaşı Menüsü
Sunduğu bira çeşitlerinde olduğu kadar yiyeceklerinde de iddialı bir mönüye sahip olan TAPS Bebek, yılbaşı partisine özel bir menü hazırladı. Şef Hüseyin Kocabey tarafından özenle hazırlanan yılbaşı menüsü, soğuk başlangıçlar, sıcak başlangıçlar, zeytinyağlı tabağı, ana yemek, tatlı ve limitsiz yerli-yabancı içkiden oluşuyor.

Yeni Yil Partisi 22:45 – 03:00 : 165 TL
Yemek + Parti 19:30 - 03:00 : 225 TL

Gece Boyunca Limitsiz Yerli- Yabancı İcki Dahildir.
Limitsiz Yerli- Yabanci İcki İcerigi : 7 Çesit TAPS Birasi, yerli içkiler; yabancı içkiler (Bacardi,Martini,Smirnoff Vodka ,Eristoff Vodka, ,J&B , Dewar’s Whisky, Sapphire Bombay Gin , Malibu , Enerji İçeceği -Redbull)

Cevdetpaşa Cad. No: 119 Bebek
Tel:0212 263 87 00
Email: taps@tapsbebek.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT