Tarifsiz Bir İftar Keyfi İçin Beybalık’a Gelin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tarifsiz Bir İftar Keyfi İçin Beybalık’a Gelin

Anadolu Yakası’nın gözde balık restoranı Beybalık, yenilenen yüzüyle size özel İftar Mönüsü ile konuklarını ağırlıyor. Beybalık, Beylerbeyi’nin eşsiz boğaz manzarası ve tarihi dokusunu her daim yaşayacağınız görkemli ahşap köşk ile Ramazan ayınızda tartışılmaz fark yaratıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 30, 2012

Ramazan 2012

Anadolu Yakası’nın gözde balık restoranı Beybalık, yenilenen yüzüyle size özel İftar Mönüsü ile konuklarını ağırlıyor. Beybalık, Beylerbeyi’nin eşsiz boğaz manzarası ve tarihi dokusunu her daim yaşayacağınız görkemli ahşap köşk ile Ramazan ayınızda tartışılmaz fark yaratıyor. Beybalık’ın birbirinden iddialı, zengin iftar mönüsü ve spesiyalleri ile damağınızda hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir şölene davet ediyor.

Anadolu Yakası’nın gözde balık restoranı Beybalık, yenilenen yüzüyle konuklarını ağırlıyor. Beybalık, Beylerbeyi’nin eşsiz boğaz manzarası ve tarihi dokusunu yaşayacağınız görkemli ahşap köşk ile tartışılmaz fark yaratıyor. Beybalık’ın birbirinden iddialı zengin mönüsü ve spesiyalleri ile damağınızda hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir şölene davet ediyor. Her yıl farklı bir heyecanla geliyor Ramazan, yaz günlerinin sıcak mevsimi Temmuz’da karşılıyoruz bu sene. Her sene olduğu gibi bu sene de sevdiklerinizle tarifsiz bir iftar keyfi yaşayacaksınız. Sıcak bir günün akşamında sizi lezzetleri ile kucaklayacak Beybalık, ramazan ayında İftar Mönüsü ile sizin çok yakınınızda…

Beybalık İftar Mönüsünde şefin seçtiklerinde; iftariyelikler Pastırma, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Çeçil Peyniri, Yeşil Zeytin, Siyah Zeytin, Domates, Salatalık, Reçel, Tereyağ, Bal, Hurma, tarfisiz lezzetteki Beybalık çorba, Peynirli Tepsi Böreği, yeşile bürünmüş Akdeniz Salatası ve Organik Salkım Domates Salatası, ana yemek olarak, Et kavurma; Patates püresi ile veyaPiliç Izgara; Elma Dilim Patates ve pilav, damağınızda eşsiz lezzeti ile son bulan, Nar şırası ve tatlı ile taçlandırıyor. Üstelik kişi başı 45.-TL’ye… Beybalık bu lezzet şöleninde İftar sofralarınızın öncelikli müdaviminiz oluyor.

Balık tutkunlarına müjdeler olsun. Balık’ta mükemmeli arayanların Beybalık’ı keşfetmeleri yeter. Bize sadece Afiyet Olsun! demek kalıyor. Ve tabii ki yüzünüzdeki o mutluluğu yaşamak...

Beybalık’ın modern mutfağında günlük olarak hazırlanan lezzetleri, misafirlerinin istekleri doğrultusunda A’la Carte veya 45 ile 110 kişilik 4 ayrı salonu, özel gün ve gecelerinizde sizleri Beylerbeyi’nde muhteşem deniz manzarası ile eşsiz lezzetleri doyasıya tatmanızı sağlıyor.

Adres:Beylerbeyi Mh. İskele Cd. No:11 Üsküdar - İstanbul
Tel: 0216 401 10 10 0507 252 52 24
Faks : 0216 401 11 10
www.beybaliksazende.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT