Tatil Havasına Girmek İsteyenlerin Balıkçısı!

Tatil Havasına Girmek İsteyenlerin Balıkçısı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tatil Havasına Girmek İsteyenlerin Balıkçısı!

“Balık sadece deniz kenarında yenir” efsanesine son veren Beluga Fish Gourmet, henüz tatil fırsatı bulamayan İstanbullulara şehirde tatil havası yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 2, 2016

Ataşehir’de hizmet veren Beluga Fish Gourmet, henüz tatile çıkamayan İstanbullulara şehirde tatil havası yaşatıyor. Her gün 40 çeşit balık ve mezenin sunulduğu balık restoranı zengin şarap kavıyla da dikkat çekiyor!

“Balık sadece deniz kenarında yenir” efsanesine son veren Beluga Fish Gourmet, henüz tatil fırsatı bulamayan İstanbullulara şehirde tatil havası yaşatıyor. Ataşehir’de hizmet veren Beluga Fish Gourmet, zengin menüsü, ferah iç mekânı, profesyonel ekibi, kaliteli servis anlayışı ve kabuklu deniz ürünleri için özel tasarlanan dev akvaryumu ile balık yemeyi zevke dönüştürüyor.

Her gün 40 çeşit balık ve mezeyi konuklara sunan ayrıca havyar, paella, moules marinerie gibi kabuklu deniz mahsulleriyle menüsünü zenginleştiren Beluga Fish Gourmet’nin mutfağından çıkan lezzetlerin kaynağında ise deneyimli şef Cengiz Nalbant var. Balık-rakı ve balık-şarap uyumu göz önüne alınarak hazırlanan menülere zengin bir şarap kavı da eşlik ediyor.

Özel iş toplantılarına da uygun!
İki kattan oluşan ve özel iş toplantıları için VIP salonu, çocuklu misafirler için oyun alanıyla her kesimden konuğa hizmet verecek şekilde dizayn edilen Beluga Fish Gourmet yazın keyfini şehirde çıkarmak isteyenleri bekliyor..!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT